maanantai 4. maaliskuuta 2013

Liian romanttinen?

Tässä meidän makkari. Siskon mies tokaisi että on jo liian romanttista, eihän tuolla saisi raavas mies nukuttuakaan. Epäili että mieheni ei nuku silmän täyttä, vaan pyörii valveilla romantiikan pauloissa. Siis ei kai makuuhuone voi olla LIIAN romanttinen???!
Anno 1854 -tyyny on nuorimman tyttären tekemä, maalasi käsin kangasvärillä koukeron ja tekstin. Vakaa käsi kun on... ...toisin kuin mulla kun pitäis jotain tarkkaa tehdä, niin vapajaa käsi jottei mitään määrää... Tykkään tosta peräseinän paneelista tosi paljon, on ihanan valoisa. Kristallikruunu on mieheni ostama. Sain jonkun ihme nuukuuskohtauksen kaupassa enkä malttanut sitä ostaa. Vaan kas kummaa kun tulin yks päivä töistä kotiin, mies oli hakenut lampun ja laittanut kattoon. IIIK, olin ihan innoissani kun sen bongasin katosta!
 
Tää lipasto oli ennen tummanruskeaksi petsattu. No joo, se meni silloin kun tuo peräseinäkin oli tummanruskea ennen panelointia ja maalausta, mutta valkaisun jälkeen lipasto ei oikein istunut imagoon enää joten sekin sai uuden värin. Lipaston päällä kirjastoni, näitä tulee aina selailtua kun inspiraation lähteille halajan. Viime kesänä pari makuuhuonetta sai pähkinänväriset laminaatit, ovat tosi kivat. Nätti kontrasti muuten niin valkoiselle sisustukselle.  
 
Sähkökaapin johdot piti peittää ja seinä oli jotenkin paljas, joten kuvahan siihen piti maalata. Piirtoheittimellä heijastin kuvan seinään ja piirsin lyijykynällä ja vakaakäsinen teini jälleen maalasi kuvan.
 
 
Esi-isät kuvassa? Ehei, huutonetistä huusin kuvat ja kirppishai-tyttäreni bongasi noi "pidikkeet". Ovat kai alunperin leikkokukkia varten, jotta pysyvät pystyssä vaasissa. Noissa vanhoissa ateljeekuvissa on jotain ihanaa nostalgiaa, kuvattavat ovat tälläytyneet parhaimpiinsa ja kuva on ollut varmasti arvokas muisto. Vanha radio löytyi autotallista, vinkuin sen sisälle. Mies oli sitä kuunnellut autoremonttia tehdessään, joutuu nyt tyytymään modernimpaan versioon.
 

Tähän ihkuboksiin keräilen kaikkee sälää. Osan noista työkaluista olen autotallista löytänyt ja muina maunoina tuonut sisälle kokoelmiini. No ei vaan, armottoman väännön kera ja vannotuksen ettet sit hukkaa niitä. No mihin ne nyt tuosta boksista menisivät...
 
Nää mun postaukset menee aina yöhön kun tuhtaan kuvien kanssa vaikka kuinka kauan. Osan kuvista on tyttäreni ottanut mainiolla Nikonillaan ja jollain super-hyper-opiskallaan, eron kyllä huomaa mun ottamiin.
 
 

6 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen makkari:)) Muutenkin kaikki on tosi kaunista! Mä sain mummultani noita vanhoja kuvia ison pinon tässä jokunen vuosi sitten.
  Blogiasi on kiva seurata, kiitos siitä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Makkarista tuli kyl aikas kiva rempan jälkeen. Maalilla ja laminaatilla saa ihmeitä aikaan. :)

   Poista
 2. No ei ole liian romanttinen :) Kaunis on.
  Vanhat valokuvat ovat aivan mahtavia, kampaukset, vaatteet, kaikki viimeisen päällä. Kiva idea nuo kukanpidikkeet.
  Hauska ihkuboxi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihkubokseja pitää olla, niihin saa heivattua kaikkee kivaa sälää. ;)

   Poista
 3. Lipasto on aivan ihana, olen itse hankkimassa samanlaista tuunaus projektia :) Ja sähkökaappi sai uuden ilmeen,fiksusti "piilotettu"(meilä sekin eessä ja oon miettiny kuinka sen nyt tekis) :) Tosi nätti koti teillä =) =) =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Aina jotain pikku projektia täytyy olla meneillään...

   Poista