perjantai 22. maaliskuuta 2013

Perjantaihöpinää ja arvontamuistutus

Oi, taas perjantai! Ihanaa. Vanhenin tänään vuodella, onkin tosi kypsä olo... Hah! Teini teki ihanan kakun, oli tosi raikkaan makuinen, ei liian makea. Nam! Ohje löytyy täältä. 
 

 Pääsiäisvapaat kohta edessä, hienoa! Vanhemmat lapset perheineen ovat tulossa kylään, odotan innolla. Ikävä on jo kova. <3 Viikot menee kyllä tosi pian, johtuuko tää siitä että on vanha? Nuorena perjantai ei tuntunut tulevan ikinä, nyt tuntuu että on aina perjantai ja päivät perjantaiden väliltä vaan vilahtaa ohi. No ei tässä nyt sentään ikäloppuja olla vielä. :)
 
Meillä on töissä ihan hulvaton porukka. Neulojavelho työkaverini neuloi meille käyttöön tällaisen ihanan aasin. Aasin saa jos tekee jonkun mokan. Aasia ei ole tarkoitettu annettavaksi mitenkään pahantahtoisesti vaan nimenomaan se haetaan ja halutaan pöydälleen itse. Mokata saa, sitä ei tarvi hävetä.
 
 Vastaavasti jos saa hyvän idean josta on apua työssä, saa pöydälleen idealampun.
Toisinaan molemmat voi olla saman ihmisen pöydällä. :)
 
Viikonloppuna olis tiedossa Pomp de Lux -kutsut sekä Mamma Roosa-kutsut. Huh, ohjelmaa riittää.  En oo kuitenkaan itse emäntänä vaan ihan vieraaksi meen. Ihania juttuja molemmilla kutsuilla.
 
Hei, muistakaahan osallistua Jeanne d'Arc Living -arvontaan, aikaa osallistua on su 24.3. klo 21:00 asti!   
 

12 kommenttia:

 1. Synttärionnea! Tuo kakku on tosi herkullisen näköinen, itse ajattelin sunnuntaina väsäillä jotain vastaavaa. Aika hauska käytäntö teillä töissä:) Ja kun porukka on hyvä, niin tuo toimii:) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista. Juu aasi-jutska ei välttämättä joka työmaalla toimisi. Meillä onneksi koko porukka samanhenkistä, kukaan ei loukkaannu. Aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 2. aikas kiva tuo aasi ja lamppu idea. meikäläinen sais säilytellä koko ajan tuota aasia pöydällään XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan mahti-idis tää aasi-lamppu. :)

   Poista
 3. Onnentoivotuksia!
  Aivan huippuhauska tuo teidän aasi ja lamppu "systeemi"!
  Varmasti tuo työpäivään mukavaa piristystä =)

  Aurinkoista lauantaita,
  Minnukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Samoin aurinkoista viikonloppua! :)

   Poista
 4. Hyvää syntymäpäivää! Hauska idea nuo aasi ja idealamppu;))

  VastaaPoista
 5. Myöhästyneet onnittelut! On todella herkullisen näköinen kakku. Tuota pitää melkein pääsiäiseksi kokeilla. Tosi hauska tuo aasi ja lappujuttu:) Hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aurinkoista viikonloppua! :)

   Poista
 6. Ihanaa synttäriä, myöhäiset onnittelut :)

  Voi mikän hauskan idean olette keksineet töihin. Meillä töissä puhutaan aivan liian vähän epäonnistumisista! kaikki muistaa kyllä kehuja esittää. Ihmisiähän me kaikki vaan ollaan ja mokia sattuu tekevälle ja niitä saa tehdä, niistähän sitä parhaiten oppii :D Tuon idean voisi vaikka kopsata, niin hyvä se on!

  Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
 7. Juu, Samppa Linnan sanoin: "saa käyttää hei mut ei oo pakko!" :-) Eli ota käyttöön vaan työmaalla aasi-lamppu -idea. Ihanaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista