perjantai 8. maaliskuuta 2013

Perjantai, jes!!

Naistenpäivää tai sen iltaa vaan kaikille ihanille naisille. Ruusuja satelee ja väkersin niille tällaiset köyhän naisen Jeanne d'Arc Living -tyyliset pullot maljakoiksi.
 
Onpas kelmeänhempeä värimaailma tässä kuvassa, osaan siis melkein ottaa valokuvia.... Lapsi pyörittää silmiään varmaan tän otoksen nähdessään, äite ei siis vieläkään osaa. EVO...
 
Ihanaa kun on perjantai, viikon paras päivä. Saa olla relana, tehdä valkeet pesiin ja teinikin vielä teki lättyjä kermavaahdolla, herkuttelun merkeissä siis mennään. Olispa vielä hyvä kirja niin ilta olis täydellinen. Tykkään lukea dekkareita, mitä hirveempi sarjamurhajännäri, sen parempi. Vanha talo kun on, paikat narisee välillä ja erittäin vilkas mielikuvitukseni tekee elosta jännää kun tulee mieleen et onks täällä jotain ylimääräisiäkin paikalla; vaatekaapissa, oven takana, kellarissa, ulkona? HUI!
 
Oi kiva, sain Katjalta tällaisen tunnustuksen. KIITOS!!! Ilahduin suuresti.

Tämä pitäisi jakaa eteenpäin viidelle ihanalle blogille, joilla on alle 200 lukijaa. Tää on kyl hiukki paha, olisin voinut jakaa tämän vaikka viidellekymmenelle.
No, jaan tunnustuksen nyt kuitenkin näille viidelle:
 
 
 
 
 
 

8 kommenttia:

 1. Kiitokset Mervi, ja hyvää naistenpäiväniltaa :)
  Ai että kun saisikin kiinni kunnon kirjasta, jotenkin menee aika nykyisin lehtien parissa. Ja lukemattomien kirjojen pino senkun kasvaa...

  VastaaPoista
 2. Joo kyllä hyvä kirja on komiaa. Jos oikein superhyvä kirja on kesken, odottaa oikein et pääsis töistä kotio lukemaan. :-)

  VastaaPoista
 3. Tulinpas piipahtamaan kiitosten merkeissä blogiisi, oikein ihana tämä onkin...pitää tulla paremmalla ajalla uudestaan ja lukijaksi jään kyllä:)
  Ihanaa viikonloppua, kiitos tunnustuksesta♥

  VastaaPoista
 4. Samoin mukavaa viikonloppua! Kiva kun tulit lukijaksi. :-)

  VastaaPoista
 5. Kiitoskiitoskiitos <3. Illalla nähdään, jiahuuu!

  VastaaPoista
 6. Vautsi! Aikas hienot jdlät teitkin!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks! :D Jotain täytyy koittaa räpeltää aina...

   Poista