keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Mummun mussu


Kävin viime perjantaina hyvässä seurassa syömässä ravintola Mamma Rosassa  ja oli kyllä todella hyvä ruoka tuossa paikassa. Ravintolasta jatkoimme Peacock-teatteriin stand up -komiikkaa katsomaan, koska Nauru kaunistaa. Mukana menossa oli Ilari Johansson, Heli Sutela ja Ismo Leikola. Esitys oli hauska, kun ei joutunut eturiviin silmätikuksi, heh. Olin vasta myöhään yöllä kotona, ja meille oli sillä aikaa tullut kylään pikkumies, joka on kans varsinainen stand up -koomikko. Iloinen ja naureskeleva poitsu, toki luonnetta löytyy kans tarpeen vaatiessa. Minkään muun syyn takia en viikonloppuna viitsisi herätä seitsemältä, mutta oli kiva herätä seurustelemaan lempilapsenlapseni kans (juu, siis on ainoa lapsenlapsi).

 
Hän on puolivuotias mussu ja etutukkakin piti leikata kun vallan roikkui silmillä. :)
Viikonloppu meni ihan liian pian ja kova ikävä iskee aina heti kun perävalot lakkaa näkymästä ja hän lähtee kotiin. Juuh, on se semmosta. Tosi ihana on häntä aina nähdä kun tuota välimatkaakin on sen verran ettei ihan joka ilta tuu poikettua. Nyyh!
 
Sain väsättyä pussipiilonkin valmiiksi. Ruskeasta mankelipellavakankaasta ompelin ja kuva siirtyi kankaalle Picture This -kuvansiirtoaineella.

 
Ja muniakin valmistui lisää. Tyylikkäät kuvausalustat löytyi jostain kaapin kätköistä.
Kiitos vierailuistanne, mukavaa loppuviikkoa. Huomenna on jo torstai, jee!
   

7 kommenttia:

 1. Uuu, mussukka on vallan ihana pikkuruinen ihminen <3. Ja ihanta ovat munasetkin ja pussukka. Yhtä ihanuutta täynnä. Onpas kiva treffata taas sunnuntaina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihana kulta hän on. <3 On kyl kiva taas nähdä!

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herra-mun-jee!!! Onnistuin poistamaan Anne sun kommettis. Tässä se nähdään että kosketusnäyttöpuhelin ja nakkisormet eivät sovi yhteen... Anteeksi!! :( Eli vastauksena kysymykseesi että mistä löydän kuvia noihin tekeleisiini, niin laitan yleensä Googlen kuvahakuun hakusanaks "vintage lady", "vintage woman", "edwardian lady", "lily elsie" (näyttelijä, kaunis nainen). Myös täältä löydän kaikkee kivaa: http://graphicsfairy.blogspot.fi/.

   Poista
 3. Löysin blogisi sattumalta ja päätin kyllä jättää kommentin, koska ne yleensä ainakin itseä piristävät. Voi sentään kuin on suloinen pienokainen:) Nuo sinun tekemät vintage aiheiset pääsiäismunot ovat todella ihanat :) Oletko tulostanut kuvat ihan tavalliselle paperille ja sitten laittanut muniin kiinni vai miten? Olisi kiva askarrella jotain tuollaista, mutta aika tuntuu olevan niin rajallinen kaiken suhteen tällä hetkellä.

  VastaaPoista
 4. Kiva kiva, kommentit on aina ihania! :D Itsekin yritän aina jättää kommentin, koska niitä on itsekin mukava saada. Juu, hän on aivan ihana pallero! <3 Ihan tavalliselle tulostuspapreille oon tulostanut ja erikeeper-vesiseoksella laappinut kiinni munaan. Meneehän niissä kieltämättä aikaa, mutta ovat sen arvoisia. Sulla kiva blogi myös, jäin lukijaksi. :D

  VastaaPoista
 5. Kiva kun tulit lukijaksi :) Noita pääsiäismunia olisi kyllä kiva kokeilla tehdä, jos vaikka ennättäisi. Pääsiäinen on vain niin jo ovella:) Mutta ideoita on aina hyvä pitää mielessä vaikka ei aina ennättäisi toteuttaakkaan :)

  VastaaPoista