torstai 28. helmikuuta 2013

Astiahaaste

Sain Birgiltä astiahaasteen. Napsin heti kuvia, laadusta en niin tiedä mutta saa näistä selvän ainakin.

Muiden kulhot ja mun kulho. Hmm... herää kysymys kuka täällä on ahnein kun kippokin on King Size...

Näistä syödään. Pienemmät matalat lautaset ja pari syvää lautasta keskimmäinen likka löysi kirppikseltä ja heti tuli äite mieleen. Hyvin koulutettu lapsi! Isommat lautaset on muistaakseni Talousmarkasta. Isältä perityt kristallilasit on käytössä pyhäpäivinä tai jos on spesiaalivieraita, muuten mennään Ikean peruslaseilla.

Kahvit tarjotaan näistä, toisinaan näihin tehdään jälkiruoka-annoksiakin, monikäyttöisiä ovat. Mies tykkää juoda kahveensa Mörkö-Muumimukista. Melko suppea on Green Gate -collection... ... vielä. Uusi Audrey Grey -muki pitäisi saada, on kyl sen verran hieno.

Jaa... mitäs vielä... Tämä on myös perintökulho, vanhaa Arabiaa. Hedelmäastiana toimii, parit häät on nähnyt kukka-asetelman alustana, kynttiläasetelmassa myös kiva, you name it! Arabia taipuu mihin vaan. Onpas kelmeen värinen kuva muuten. Höh!

Ite tykkään juoda teeni näistä ihanista kupeista, joskus tilailin jostain nettikaupasta itelleni joululahjaks. Vähän ovat kolhiintuneet vuosien varrella, mutta ei haittaa tahtia.

Nää on kyllä lähinnä olleet kans kukka-asetelmissa viime aikoina, kyllä näistä kai jotain soppaakin vois syödä. Nytkin näitä puuttuu näköjään, on jonkun kasvin purkkina. Tykkään näistä, löysin Löytötavaratalosta, eikä maksaneetkaan oikein mitään. 


Tää on ehdoton suosikkini, oon heikkona kannellisiin lasiastioihin ja nimenomaan jalallisiin malleihin. Sain tän  ystävänpäivälahjaks vaahtokarkkeineen päivineen. Nyttemmin vaahtokarkit siitä ovat kyllä jo huvenneet.

Että semmonen postaus tällä kertaa. Palaillaan taas!

4 kommenttia:

 1. Heipsan, minä kun etsin aina uusia blogeja niin löysinpäs sinunkin blogisi ninian maailmassa blogista..ja tykkään kovasti kauniista blogistasi..siispä tulen lukijaksi..sitten ei muuta kuin lukemaan vain vanhempiakin postauksia..
  Minäkin muutens tykkään kannellisista lasikipoista tai oikeestaan kaikenlaisista lasipurnukoista ja olen jopa säästänyt lidlin appelsiini mehupullotkin kun tykkäsin just sen takia kun olivat lasipuolloja..
  Eilen hypistelin kaupassa sydämmenmuotoisia vaahtokarkkeja ja ajattelin et olisi kivaa laittaa niitä lasikippohin..ovat niin nätin hempeitäkin..mutta pussi oli liian suuri, niin jätin ostamatta..marenki keksitkin on ihania laittaa esille kannellisiin lasipurkkeihin..
  Taas mie jään höpisemään, no minut tunnetaan kyllä pitkistä kommenteista..en tiiä puhunko/kirjoitanko liikaa :)
  Mukavaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi. Itekin etsin aina uusia blogeja ja nythän löysin taas yhden sinun luotasi. Joo ostan kans millon mitäkin jos ovat hienoissa pulloissa/purkeissa, koska ei voi tietää missä projektissa niitä voi hyödyntää. Jossain kuitenkin ihan varmaan. :)

   Poista
 2. Ihania astioita! Nuo kahvikupit on kauniita ja erityisesti tuo kannellinen lasikulho!
  Itsekin olen hulluna kannellisiin lasikulhoihin ja muihinkin astioihin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasikipot ovat parhaita. Ja maailma pelastuu kun ei tarvi muovia käyttää. Ekologinenkin näkökulma asiaan, heh. ;) Tervetuloa lukijaksi, minä myös liityin sun blogiin lukijaks.

   Poista