sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Tervetuloa syyskuu

Syksy on kai nyt sit virallisesti täällä ku on jo syyskuun ensimmäinen päivä. Pimenevät illat suorastaan huutavat kynttilän valoa tunnelmaa luomaan. On ihana tehdä asetelmia kynttilöistä, helmistä, kävyistä ja kristalleista. Mitä ny sattuu kaapeista ja luonnosta löytyyn. Rakastan näitä asetelmia ja kunhan tästä vielä eteenpäin mennään niin sytyttelen heti töistä tultuani kaikki kynttilät olkkarissa palamaan ja fiilistelen hämyssä.
Illan pimettyä tuikut pääsee oikeuksiinsa.
Ihme juttukin tapahtui. Atsalea, jonka luulin hukuttaneeni hengiltä kesällä (jäi sateeseen enkä muistanut kaataa ylimääräisiä vesiä pois...) alkoikin yllättäen kukkia ku toin sen sisälle! No ohhoh!! Olin jo varma että se oli tän kasvin menoa se, mutta ihmeen sitkeä on. Onhan tää juoppo mutta ei ehkä ihan niin paljoa vettä tarvi ku mitä sai... 
Muistakaahan osallistua arvontaan.
 
Mukavaa alkavaa viikkoa!

16 kommenttia:

 1. Nuo kruunut <3 <3 <3 !!! Niin ihania!! Itsekin noita vimmaisesti metsästän,mutta tähän mennessä löytynyt vaan jättikokoja :/ Tosi kaunis asetelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kans kruunufriikki!! Pienet valkoiset kruunut on ukkokullan tekemät. <3

   Poista
 2. Voi miten upea kruunukokoelma! Tulin vastavierailulle :)

  VastaaPoista
 3. Ihania nuo kruunut :) meilläkin palaa tuikut ja kynttilät ahkeraan..
  Näin isäni pihalla atsalean joka oli heitetty pensaaseen ilman ruukkua..sain sen ja laitoin uuteen multaan ja tuolla se on ulkona sitten ollut ja on vieläkin..kovasti on tehnyt uusia lehtiä..ja ajattelin tuoda sen sisälle mutta en ihan vielä..koska ajattelinkin että se alkaisi lämpösessä heti kukkimaan, toinen kukkiva kukkani on joulukaktus se on ollut koko kesän ulkona pensaan alla..ja kun sen tuo sisään alkaa sekin kukkimaan :)
  Mukavaa uutta viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeellisesti noi kasvit selviää vähän huonommastakin hoidosta. :-) Ainakin meillä... Ei voi aina muistaa kastella tai kaadella ylimääräisiä vesiä pois. ;-) Samoin mukavaa viikkoa!

   Poista
 4. Olen ihan varma, että nykyihmisissä on joku geneettinen tulenkaipuumolekyyli, joka vaatii elävää tulta katsottavakseen tavalla tai toisella.

  Kivaa kun voi polttaa taas kynttilöitä siten, että liekin näkeekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tällai syksyn tullen alkaa kaipaamaan kynttilöitä... Niissä on jotain niin ihanaa. :)

   Poista
 5. Oi miten ihania kruunuja, kauniisti kynttilät sopii niitä korostamaan! Kyllä nyt jo onkin aika alkaa tunnelmoimaan :)
  No jopas on sitkeä tapaus tuo atsaleasi!
  Mukavaa syyskuuta sulle<3

  VastaaPoista
 6. Ihania kruunuja! Mikäs sen mukavavampaa kuin poltella kynttilöitä illan pimeydessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään kans kruunuista tosi paljon. :)

   Poista
 7. Ompas ihanan tunnelmallisia kuvia :) Ihania nuo kruunut ja kynttilät niiden sisällä. Minäkin omistan muutaman valkoisen kruunun, mutta ne ovat tällä hetkellä muuttolaatikoissa, kun eivät mahdu nykyiseen asuntoon.

  VastaaPoista
 8. Ihanan tunnelmalliset kuvat :)

  VastaaPoista