sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Elämä on valintoja täynnä...

Täs mietin et mitä kaikkee oon jättäny väliin katto/terassirempan vuoksi... Ainakin Hämeenpuiston Sisustus-antiikkitapahtuma Tampereella, yhden vintageremmi-tapaamisen ja Habitare-messut. Kaikkiin näihin olisin ehdottomasti halunnut mennä mut jokaisen tapahtuman lähestyessä kysyin iteltäni kumpaa haluan enemmän kuin näitä, rempan valmiiks vai mukavia hetkiä. Vastaus oli aina et rempan valmiiks. Koska jokainen tunti ku ollaan pois työmaalta siirtää valmistumista yhtä monta tuntia. Kuitenkin kaksi käsiparia saa enemmän aikaan kuin yksi, molempien tarttis olla tekemässä yhtäaikaa. 

Olin vielä perjantaina päivällä täysillä menossa Habitareen, mies oli jopa lupautunut mun kans messuillen. Teini poikaystävineen olis kans lähteny mukaan mutta ei ne kyl messuille olis tullu vaan menneet kaupungille shoppaileen.  Mutta kun tossa hommia tehtiin niin totesin et lauantaille on luvattu ihan kivaa ilmaa ja saatais paljon tehtyä ku ei lähdettäis mihinkään. Huom! Siis mä totesin tän, ei mies. Oon ehkä vähän outo... Eli, lopputuloksena teini ja poikaystävä lähti bussilla Tampereelle shoppaileen ja me paiskittiin töitä koko päivä. Oli kyl mukava päivä, saatiin aikaan ihan kivasti. Ja nuoretkin oli tehneet löytöjä Tampereelta, joten ei ollut turha reissu heilläkään. :)

No, sitähän elämä on. Tee valintasi ja elä sen mukaan. Asiat on vaan asetettava tärkeysjärjestykseen. Yritän kuitenkin tonne Rauman Asu-Sisusta-Rakenna -messuille päästä, ovat lähempänäkin ku Habitare olis ollut.  

Huomenna jatketaan seinäpaneelien loppuun asennuksella ja niiden maalauksella. Eihän täs enää puutu ku ikkunat ja ovet sitten. Kuulostaa pikkuhommalta mutta ku ne ikkunanpokatkin mies tekee ite ja ovet kans niin kyl siinä taas tunteja menee... 

Oon täällä kompuroinutkin oikeen urakalla, ensin koitin jotain ihme muuvia hyppäämällä toiselta jakkaralta toiselle kattoo maalatessa. No huonostihan siinä kävi: jotenkin huonosti astuin alumiinitikkaille ja ne menikin kasaan ja mä niiden päälle kyljelleni. Autch! Kylki oli ihan sairaan kipee mutta ei mitään murtunut sentään. Ja ne tikkaatki meni ihan solmuun. Ja ne oli vielä hyvät tikkaat! No, mies oikoi ne ja ovat taas back in business. Tästä keikasta jäi muistoksi vaan pohkeeseen tämä:
Tänään yritin taas jotain ihme kuvioo ku en muistanut kattonut kummalla puolella ne emännänjatkon askelmat olikaan. Astuin vaan ikään kuin askelmalle mutta eihän siinä ollu mitään vaan astuinkin tyhjän päälle ja jakkara taas kumoon! Ny olin jo ihan pro näiden ilmalentojen kans ja laskeuduin kissamaisen pehmeesti jaloilleni. Sutikin pysyi kädessä. Ja eiku takas ylös ja maalaus jatkui. Kävin vielä päälle juoksemassa viitisen kilsaa, siitä tuli hyvä fiilis. :)

Jaa-a, mitähän huomenna tapahtuu...

12 kommenttia:

 1. Oikein on ollut kiireisen maalarin tuuria. Aika ruma tuo jälki on jalassasi. Mutta valinnan suhteen olisin samanlailla valinnut, ensin työ sitten muut. Kerkiihän niille tapahtumille sitten ensivuonna kun homma on valmis.
  Työniloa sinne ja koita nyt ollavähän varovaisempi-
  .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, koheli mikä koheli. Tarttis olla vähän varovaisempi ettei käy huonommin. Niin ens vuonna ehtii kaikkiin juttuihin ku homma on tehty. :-)

   Poista
 2. Auts, aika inhan näköinen tuo jalka!
  Mä liukastuin pari viikkoa sitten kameran suojukseen (kuka lie oli tiputtanut sen lattialle..mmmrrr) nyt on pari viikkoa ollut vasen pohje niin kipee..tais tulla jonkinmoinen revähdys!
  Remppaintoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina sattuu ja tapahtuu ku on meno päällä... Aiai, sielläkin tapaturma. :-( Kiitos vaan, intoa tarttis vielä hiukan löytyä.

   Poista
 3. Mitähän huomenna tapahtuu, on positiivinen asenne ;) Toivottavasti jotain mukavaa siis! Kolhut näyttävät kipeiltä. Niiltä ei puuhatessa taida välttyä. Itsekin olen jos millä naarmulla ja kuhmulla tämän tästä. Ihan viimeisin oli se valtava rakkula ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään ei ketään kolhinut itteensä, hih! :-) Joo aina joku paikka on naarmuilla tai mustelmilla tai sit on tikku sormessa. Löin jossain vaiheessa naulaa poistaessani itteeni vasaralla päähän, se oli kans aika hyvin tehty. Onneks oli vanhat lasit päässä, ne meni ihan vinkkuraan. :-D

   Poista
 4. Moikka moiiii :) Mulla oli vihdoinkin aikaa tutustua muidenkin ihaniin blogeihin ja tämä on yksi niistä <3 Täräytimpä itseni samantien lukijaksi niin olen aina sitten ajantasalla mitä tännekkin kuuluu! Rentoa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ku löysit tiesi tänne ja jäit lukijaksi. :-) Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 5. Kuullostaa jo vaaralliselta..:)
  Minä kannoin keittiötikkaat vaatehuoneeseen, että näin ylähyllyllekin ja kas unohdin, että olin tikkailla ja astuin tyylikkästi sivuun....no ihan yhtä tyylikkäästi en lentänyt kyljelleni..::D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Autch! Ilmalentoja harrastetaan siis sielläkin. :-)

   Poista
 6. Auuuuts. Koitahan nyt nainen vähän rauhoittua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, rauhotun sit haudassa, tuskin ennen. Oon koheltajaluonne, minkäs teet... :-)

   Poista