sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Sunnuntain viettoa

Tänään oli vuorossa ikkunanpokien maalausta. Neljä ikkunaa on jo paikoillaan ja tulossa on viisi lisää. Saadaan vähän noita aukkoja umpeen niin tarkenee maalailla loppuja. Tässä on käynytkin sellaset tuulet välillä et sukat pyörii jaloissa. Onneks on luvattu loppuviikosta lämpenevää. Oikeen yli kymmenen astetta. Kyl maar siinä vaan maalit kuivuu. 

Mä tykkään tehdä syödä tällasta salaattia, jota meillä kutsutaan saunasalaatiks. Sen takia ku mukuloiden ollessa pienempiä sitä tehtiin aina saunan jälkeen. Nyttemmin salaattia on kyl syöty ilman saunaakin. 
Tähän tulee kiinankaalia, kurkkua, purjoa, herne-maissi-paprikaa, juustoa ja meetvurstia. Nykyään ei tahdo löytää enää meetvurstia palana ku jostain pienemmistä kaupoista, kaikkiin isompiin tulee makkarat valmiiks siivutettuina. Mut onneks Huhtahyvät tekee sellasia kantapaloja myyntiin, niistä saa tähän salaattiin kivasti pilkottua paloja. Nam, tää on hyvää! 

 Jostain blogista nappasin idiksen laittaa vanhoja sanomalehtitekstejä lasikupuun, näyttää tosi kivalta.
Siirtelin hiukan tavaroiden paikkaa, nää kynttilänjalat ja ikkuna oli ennen olkkarissa. Kynttilänjalat oli ennen kamalat oranssinpunaiset, mut olivat tarjouksessa niin pitihän ne ostaa. Ku tuunaamalla niistä sai ihan kelvolliset. En löytäny koneelta kuvaa niistä ennen mut oli kyl melko järkyt!
Pöydälle tein vielä kynttiläasetelman.
Aijoo, tärkein meinas unohtua.... Siis arvonnassa liput Asu-Sisusta-Rakenna -messuille voittivat:ONNEE voittajille!!! Ilmoitinkin heille jo voitosta.

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!

5 kommenttia:

 1. Nuo sanomalehdet tuolla lasikupujen alla ovat kauniita! Ja kynttilänjalat on hienot - vaikea kuvitella niitä oranssinvärisinä;)
  Mukavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 2. Tuo lasikupuidis on hieno! Laitanpa korvan taakse ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kiva kun löytää muilta idiksiä ja inspiraatioita. Siitä blogit ovat kivoja. :D Ja se ei oo keltään pois jos joku muukin haluaa samaa ideaa totetuttaa. Hyvät ideat jakoon vaan! :)

   Poista