perjantai 30. elokuuta 2013

Lehtiapaja

Näin syksyn tullen (kai näin voi jo sanoa ku syyskuu alkaa ylihuomenna...) saapuu pimenevät illat ja ei tuu oltua enää pihalla iltamyöhään vaan on iltaisin mukava käpertyä sohvan nurkkaan. Sillon on aikaa lueskella hyviä kirjoja ja lehtiä. Mukavia tarjouksia onkin sopivasti meneillään Lehtiapajalla. Omia suosikkejani ovat:
 
Unelmien Talo ja Koti
Koti ja Keittiö
Maalla
Fit
Oma Koti Kullan Kallis
 
Mikä on sun suosikkisi?
 
Lehtiapajilla on nyt bloggaajille meneillään oikein kiva juttu, jonka halusin jakaa teidän kanssanne. Siihen voit tutustua tässä.
 
Meillä alkaa oleen kattohommat hyvällä mallilla. Katot on valmiit, viimeinen ränninpätkä kiinnitetään huomenna ja räystäänaluslaudat kans viikonlopun aikana. Se katoista sit sen jälkeen. Mutta terassin kans on vielä nakerrettavaa ennen kuin on lopullisessa kuosissa. Huh! Saas nähdä löydetäänkö itestämme vielä loppurypistykseen voimia. Mieli tekis ainakin saada se vielä ennen pakkasia valmiiks ovia ja ikkunoita ja maalausta myöden mutta sehän riippuu täysin jaksamisesta. Näen sen jo sieluni silmin valmiina, se kyllä motivoi jatkaan. Ans kattoo ny! :)  
 
Mutta onneks viikonloppu taas edessä, ihanaa.

10 kommenttia:

 1. Teiltähän noi puuhastelut sujuu kuin vettä vaan :) Hyvää viikonloppua !

  Terv. Kirsi

  Ps. En oikein hokassut tätä nimimerkkiasiaa... ( ihme! ;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kaipa tää loppukin tästä sujuu ku on tähänkin asti selvitty... :) Kiitos samoin mukavaa viikonloppua! :)

   Poista
 2. Hyvällä mallillahan siellä ollaan! Ja noista lehdistä luen sujuvasti kaikkia;)
  Kivaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itestä tuntuu että on tahittu iankaiken kattojen kans. Miehen veli oli kyl sitä mieltä et ollaan äkkiä saatu katot kuntoon ja terassiakin jo hyvälle mallille. :) Niin kai sitten... Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ollos hyvä vaan. :-) Tämmöset kivat jutskat pitää jakaa.

   Poista
 4. Samat puuhat (ja lukuisia muita) meneillään Jovelassa. Katosta puuttuu enää pieni listan palanen, kuistia ollaan laitettu sisäpuolelta ja kaikki on hyrsyn myrskyn. Syksyn sateet ja tuleva talvi pistää pohtimaan remppa-asioita niiden kannalta. Pitäisi päästä maalaamaan ennen kun on niin kosteaa, ettei maali kuivu kunnolla ja talven kylmyyttä ennen pitää saada vielä monta juttua valmiiksi, jotta viikonloput talolla ovat mahdollisia.

  Tsemppiä omiin puuhiinne siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kosteuden lisääntyminen huolettaa ja piiskaa kyl aika hyvin jatkamaan. Halu on kova saada terassi valmiiks ennen pakkasia vaikka voishan sitä jatkaa keväälläkin. Siitä tulee kyl lähinnä lasikuisti rempan jälkeen ku on ihan umpinainen eikä enää terassimainen ensinkään. :-)

   Hurjasti voimia myös teille omaan aherrukseene!!! :-D

   Poista
 5. Kiitos vielä kivasta blogikirjoituksesta! :) Kuten sanottu kannattaa tilata uutiskirjeemme ja seurata meitä Facebookissa, näitä kampanjoita on tulossa lisää. Mukavaa syksyn odotusta bloggarille ja lukijoille! T. Lehtiapaja -tiimi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellenne. :-)Samoin mukavaa syksyä.

   Poista