torstai 8. elokuuta 2013

Loman viime hetket ja arvonnan voittaja

Huhhuh! Loma vetelee viimeisiään. Maanantaina jälleen töihin. Katto on ny puoliks tehty. Tai no oikeestaan voi sanoo et yli puolet on tehty, koska jäljellä on helpompi matalamman katon osuus. Jyrkempi ja korkeampi ja ennen kaikkee vaikeempi osuus on tehty. Tsiisus mikä homma!! Ollaan tehty sitä ku Iisakin kirkkoo... Mutta hyvin ja huolella. Jos ny koko loma onkin menny katolla niin lohduttaudun sillä et säästettiin monta tonnia verrattuna siihen jos joku ulkopuolinen urakoija olis käynyt sen tekemässä... Ja jotain oltais rempattu kuitenkin jos ei oltais tähän hommaan ruvettu. Tuskin oltais oltu ihan vaan jouten. Tuli kyl tosi kivan näköinen katto. Mii laik!!! Ja kaupan päälle oon saanu ainakin tarpeeks raitista ilmaa ja rusketuksen. Hih! 
 
Mitä ihmettä muuten sisiliskot änkee meitin postilaatikkoon???!! Siellä oli taas eilen lisko vipeltämässä ku avasin kannen. Täähän alkaa olla tosi outoa... Jään jännityksellä seuraamaan tilannetta.
 
Jotexilta tilailin tällaiset kivat tähtimatot makkariin. Toisen sai kympillä ja toisen ilmaseks. Pitihän ne sitten laittaa tilaukseen.
Ja tällaiset kivat keraamiset kukkapurkit. Puoleen hintaan...
Sisustusrintamalla ei mitään uutta, katotaan sit syksymmällä jos innostuis jotain tekeen. Kyl tarttis surkeesti tehdä jotain. Ku vaan ehtis ja viittis...
 
Yrttiruukun arvontakin on nyt sitten muuten suoritettu ja voittajaksi random.orgin mukaan tuli...
 
 
Onnee voittajalle!!!
 
Huomenna miehen kanssa risteilylle kahdestaan. Kivaa! Olkoot ny sit vaikka hääpäiväreissu ku täs tuli 21 vuotta yhteisiä vuosia täyteen tällä viikolla. :)Jatketaan hommia sit taas lauantaina uusin voimin.
 
Ihanaa viikonloppua kaikille!

13 kommenttia:

 1. Noi matot on kivat. Itse tilasin sellaiset poikien huoneeseen :)

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajalle!
  Mäkin meinasin noita mattoja tilata... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ovat tosi kivat matot. Ja ennen kaikkee edulliset. :-)

   Poista
 3. Kauniita löytöjä olet tehnyt. Minulla on mennyt arvonta sivu suun, mutta onnea voittajalle! ;) Pysyykö nuo matot hyvin lattialla, etteivät mene ruttuun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pysyy lattialla ku ei oo meillä kovaa trafiikkia makkarissa. Likueste vois pitää paremmin paikoillaan. :)

   Poista
 4. Upeat kukkapurkit-niin mun makuset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Söpöt ovat! Vielä tarttis keksiä niihin jotkut kukkaset...

   Poista
 5. Voihan tähti - siihen kuvioon olen myös lievästi hurahtanut. Tyttärelle ostin viime vuonna harmaa-valkoisen tähtikuvioisen muovimaton keittiön lattialle (käytännön syistä -> lapsiperhe :) ) ja saman kuvioisia pienempiä kylppärimattoja kummitytölle ja ja, ja myös itselle.
  Kivat sivut - vasta tänne löysin tieni blogien ihmeellisestä maailmasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähtikuvio on alkanut viehättää myös mua. Kiva ku löysit tiesi tänne ja jäit lukijaksi. :)

   Poista