keskiviikko 28. elokuuta 2013

POMPdeLUX -kutsut

Kävin tiistai-illan ratoksi mummun ominaisuudessa kaverilla elämäni ekaa kertaa POMPdeLUX-vaatekutsuilla. Ja jösses ku ihastuin! Miten voikin lastenvaatteet olla niin kauniita. Oli kiva päästä hypisteleen toinen toistaan ihanampia vaatteita. Vaikee valita mitä olis mussulle ostanut, olisin halunnut kaikki. 

Mallistossa tyttöjen osalta vallitsivat harmaa, puuteriroosa ja curry ripauksella vaaleansinistä ja viininpunaista. Poikien vaatekaapin täytteeksi oli tarjolla harmaata, mariininsinistä, currya sekä viininpunaista.

POMPdeLUX-vaatemerkki on Tanskasta kotoisin ja vaatteita löytyy sekä tytöille että pojille. Pienten mallisto sisältää koot 80-98 cm ja isompien tyttöjen sekä poikien kokoja löytyy koossa 104-158 cm.

 Oli siinä vaate poikineen...
 Retro-mallistoa. Tämän me ristimme kalsaripaidaksi. :)
Lapsen suunnittelema printti.
Pienelle tytölle suloinen takki. Toppaliivi sopi takin kanssa mainiosti.
Joskus voi uskaltautua pois mukavuusalueelta ja valita erilaisen värin kuin sen tutun ja turvallisen. Luonnossa vielä söpömpi väri.
Pöytä oli laitettu nätisti.
Tässä vielä muutama söpö poiminta POMPdeLUXin sivuilta.
Kyllä mieli teki napata kuvasto mukaan ja selailla vielä kotonakin. :)
Onneksi kuvasto löytyy myös täältä. Jos ostat tämän viikon aikana kotimyyntitilaisuudesta tai myyntiedustajan järjestämästä Avoimet ovet-tilaisuudesta, saat lisäksi 10 euron arvoisen alennuskupongin. Postikulut kutsuilta tilattaessa on 7,50 €, verkkokaupan tilauksiin lisätään 8,50 euron postikulut. Kannattaa tehdä kimppatilausta niin kulut pienenevät.

Mummun mussu saa testata tuotteet in action, äitensä saa sitten sanoo miten kestävät menoa ja meininkiä. En laita tähän nyt kuvaa mitä tilasin, tulee likallekin ihan yllärinä sitten. Toivottavasti ovat mieleiset ettei tarvi palautella. Uskoisin näin. Tuskin maltan odottaa että ne tulee.

Suurkiitos illan emännälle Hanna-Riikalle ja esittelijälle Ninalle.

6 kommenttia:

 1. meillä on nettialesta ostettu pari paitaa, huppari ja parit housut pojille, on kyllä kivoja!
  Joululahjaksi taas viimejouluna tilasin samaisesta alesta tätitettäville tytöilleni pari mekkoa housua ja paitaa kun oli niin hyvät alet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täytyy kyylätä ale tammikuussa! :-) Ihania.

   Poista
 2. Pomp de Lux on ihana. Meillä on 2 nuorimmalla sitä aikapaljon ollut käytössä ja tykkään, kauniita ja hyvälaatuisia. Sorrun aina viimeistään ale-myynneissä hamstraamaan niitä kaappiin :)

  VastaaPoista
 3. Ihania ovat nuo vaatteet :) Yhtään en ole tähän mennessä hankkinut enkä kutsuilla käynyt, mutta netissä ihastellut:)

  VastaaPoista