torstai 24. lokakuuta 2013

Lomailu jatkuu...

Mies kotiutui Saksan reissultaan ja siis vanha jengi koossa taas. Tänään ei oo tehty oikein mitään, hoidettu juoksevia asioita vaan. Relapäivä. Ohhoh, tästähän tulee oikein oikee loma ku ei minään päivänä tehdä mitään muuta ku vaan huinitaan ja lötkötellään. Nooh, otan tässä kesältä päiviä takaisin... Ja viikonloppuna sit taas riehutaan (ehkä).

Sain sentään vetäistyä ekan kerroksen valkoista maalia vihdoin seinäpaneeleihin, näyttää jo kivalta. Pari kerrosta lisää niin näyttää vielä paremmalta. Onneks tässä on ollut lämmintä niin maalikin kuivuu. Oli mulla puhallin tossa muutaman tunnin posottamassa, yhtäkkiä lämmintä olikin 16 astetta, vallan kesäiset tunnelmat siis. Siis niin nään tän jo valmiina, tuskin maltan odottaa!  Kuva on otettu illalla, valaistusolosuhteet oli sangen puutteelliset, pahoitteluni siitä. En tajunnu päivällä kuvata...
Noi ruskeat ikkunan- ja ovenpielet vielä tarttis valkaista, sit tää ehkä on tältä vuodelta tässä. Tai no mene ja tiedä, jos on lämpöasteita pitkäänkin niin tiä mihin tässä vielä innostuu.

Huomenna jälleen mussua katsomaan, pappalla on hirmu ikävä ja likka täytti vuosiakin eilen joten kutsuin itsemme jälleen kylään. Anopppi kylässä kaks kertaa samalla viikolla, vävy on kovilla mut ehkä hän selviää tästä traumasta, hih! 

Jaajuu, se arvonta! Random.org ilmoitti että Spibeltin ynnä muut härpäkkeet voittaa omakseen...


Onnea voittajalle! 

Koska ilahtuneena huomaan että lukijoiden määrä on siirtynyt uudelle sadalle, päätin arpoa vielä yllätyslohdutuspaketit kahdelle henkilölle. He ovat:

Eisku ja tiiti66

Onnea myös heille! 

Itellekin on täysi yllätys mitä heidän paketteihinsa sujahtaa mutta eiköhän se tässä viikonlopun aikana selviä...

Näihin tunnelmiin tällä kertaa.

13 kommenttia:

 1. Onnittelut voittajille !

  Jatka sä vaan maalailuja, huomisellekin luvassa melkein kymmenen astetta - kunhan ne sateet menee ohi... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihanan lämmintä! Sade ei haittaa ku saa katon alla hääriä ja seinätkin on ummessa. :) Olis tämmöstä vaan jouluviikolle, sit sais hiukan tulla lunta ja pakkasta... Ja sulaa pois heti uuden vuoden jälkeen...

   Poista
 2. Kiitos Mervi yllätyspalkinnosta, yllätys oli mullekin. Onnea myös Susanna ja tiiti66!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä. Tykkään ilahduttaa vakkarilukijoitani. :-) Kehitän jotain "valkoista" kasaan.

   Poista
  2. Laitoin sinulle sähköpostiin osoitteeni. Ihanaa valkoista, on minun makuuni, sisustuksessani myös suurin osa tuota valkoista on.

   Poista
 3. höh, liityimpä äkkiä lukijaksi, enkö muka aiemmin ollut! mut oottepa te ahkeria, kiva varmasti kun rempat edistyy! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekkö muka oo ennen ollu?? No mut kiva et ny oot. :-) Ahkeruus on ilomme... On kiva ku alkaa terassi muuttuun.

   Poista
 4. Siellä oltu ahkerina :)
  Onnea voittajille!

  VastaaPoista
 5. On sulla hommaa tuossa seinässä!! Mutta tulos on varmasti mitä ihanin :) Onnea voittajille multakin ja ihan mahtava tuo kampanja ilkeää kommentointia vastaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä hommaa siinä riittää.... Mutta onneks saa sateen suojassa maalailla kaikessa rauhassa. :)

   Poista