lauantai 12. lokakuuta 2013

Lauantain huumaa

Tänään me ollaan riehuttu betonirappusen hävittämisen kans. Haettiin Honkkarista eilen poravasara, jota sit tänään kokeiltiin. Ensin näyttikin sujuvan ihan mukavasti. Melko pieninä palasina betoni lohkes mut kuitenkin homma eteni. 
Vuorotellen piikkailtiin laattaa pienemmäks kunnes... Oo-äm-gee! Laitehan otti ja kärvähti! Ei päästy ees puoliväliin!!! Käyttöä oli vajaa kaks tuntia ja jo alkoi vekotin käryään ja pitään outoo ääntä. Eiku miljoonaa Honkkariin palauttaan vehjettä. Rahat takaisin kiitos ja sitten takas baanalle ja suoraan Tampereelle Biltemaan hakeen astetta rajumpi pora. Ja sieltä tukka suorana takaisin ja työmaan kimppuun. En ees Ikeassa käyny vaikka hoodeilla olinkin. Ny ei ehtiny!

Nonni! Kyl alko Lyyti kirjottaan ku sai osoitteen! Täähän olikin eto peli, palasia alkoi irtoomaan ihan eri lailla. T ä ä olis pitäny hakee eilen.
 Saatiin melkein koko laatta pois, hiukan jäi vielä huomiselle ku meni tehokasta työaikaa tohon ajeluun... Jatkamme siis aamulla aherrusta. Kyl se siitä vielä muuten lähtee...

Mitäs tässä muuta olis tapahtunut...? Heinäseiväsviritykseen laitoin lyhdyn. Ei toi ny oikeen kiva lyhty oo mut menköön ku ei ollu muutakaan sopivaa tohon laittaa. Lehdet maassa... Joo tiedetään. Mut on niitä puissakin vielä ihan hirveesti et odottelen vaan et kaikki putoo. En siis oo mitenkään laiska tai mitään... 
Nää lyhdyt laitoin omenapuuhun, olivat terassilla ennen.
Ja ny on ovikin valmis. Täs voi myös verrata vanhaa ja tulevaa väriä. On se vaan niin paljon raikkaampi toi uus väri etten malta odottaa ens kesää et saa tän koko pirtin maalattua. Oven alla on nyt kauhee rako, mut lattia nousee vielä ja joku kynnyskin tohon tulee et nou hätä.
Kissatkin vielä tykkää pötkötellä maassa ku on lämmintä. Ens viikolla sää vissiin muuttuu dramaattisesti, saas nähdä haluaako tyypit ees mennä aamulla ulos.
Nyt näihin kuviin ja tunnelmiin. Saunomista ja rentoa oleilua oli tää loppuilta. Huomenna veljeni tulee kylään pitkästä aikaa. Kivakiva!

28 kommenttia:

 1. Järeisiin kohteisiin järeät koneet :) Melkoinen homma. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vehkeet työmaata myöden. Onhan siinä hommaa mutta pois se on saatava. Kiitos samoin mukavaa viikonlopun jatkoa! :D

   Poista
 2. On niillä koneilla vaan eroja. Oikein rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On toki, oli kyl hinnassakin eroa... ;) Kivaa viikonloppua sinne kans! :D

   Poista
 3. Aikamoinen pora;) - ja lehdet on maassa vielä täälläkin. Enkä ihmettele, vaikka jäisivätkin. Tämän huushollin väen tuntien.
  Oikein kivaa sunnuntaita sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On juu aika massiivinen pora! Kiva et muillakin on lehdet maassa. Kyl ne lehdet siitä löytyy keväälläkin...Hih! Mukavaa viikonlopun jatkoa! :D

   Poista
 4. No eihän niitä kaikkia lehtiä edes tarvis saadakkaan pois, ne on mitä parhainta lannoitetta maalle. No, kyllä niitä vähän on pakko poistaa ainakin kulkuväyliltä. Tammen lehtien putoamista odotan kuin kuuta nousemaan, sais nekin pois ennen lumen tuloa. No, sieltä ne sitten keväällä löytyy jos sinne jäävät.
  On ollut ammattilaiset valamassa tuota teidän betonia kun ei millään halua mennä rikki. Nyt on kone joka ei sitä betonia kunnioita.
  Hyvää työsunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi lannoitepointti onkin hyvä, vetoan siihen ku jää haravoimatta... :-) Kulkuväylät ku ees raapis ni hyvä olis. On kyl sitkee betonimötti mut ny sen on pakko antautua! Kiitos, mukavaa sunnuntaita sinnekin. :-)

   Poista
 5. On se hyvä, et Lyyti löys osotteen ja homma alko luistaa! =D
  Suloista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ny alkaa tapahtuun. :-) Kivaa sunnuntaita!

   Poista
 6. Teillä olikin varsin " järisyttävä" lauantai!;)

  VastaaPoista
 7. Ihana tuo heinäseiväsjuttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kesällä siihen voi laittaa jonkun kukkasen roikkumaan. :-D

   Poista
 8. hienoa, että saitte paremman koneen...tuo työ vaatiikin varmasti järeämpää asetta...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vaikeuksien kautta voittoon! :) Ei tota olis saanutkaan pois ilman järeempää asetta.

   Poista
 9. No jopas siellä on järeitä hommia ;) Mulla on kuule kans lehdet maassa, nyt saattais olla kaikki tippuneet puista, katotaan ens viikolla jos haravois ne pois :)
  Mukavaa uutta viikkoa sulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on kovat hommat meneillään...! :) Kiva, muitakin lehdet-vielä-maassa -immeisiä. :) Samoin mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 10. tosi järeetä hommaa. ootas kun se jälkijärinä jää sänkyyn asti XD

  VastaaPoista
 11. Vastaukset
  1. Jep! Kovaa peliä meneillään ja järeät aseet käytössä! :)

   Poista
 12. Ensi vierailulla blogissasi ja pidän kauniista kuvistasi :O)

  Blogissani on sinulle haaste: http://kangasviidakko.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kun löysit tiesi tänne. :) Uu, täytyypä käydä tsekkaamassa haaste...

   Poista
 13. Betonille kyytiä! Olen huomannut, että kaikissa konehankinnoissa ei kannata ostaa sitä halvinta vaan se seuraava :) Fresita on ihana :) Millä muuten saa tehtyä nuo härpäkkeet siihen kuvaan?
  Mun mielestä ei kannata haravoida ku ihan niiltä kulkuväyliltä. Nurmikkoa ei kannata haravoida; keväällä kun ajaa kerran ruohonleikkurilla niin ne on silppuna ja lannoitteena siellä. Ajatelkaa; haravoidaan pois ja laitetaan purkista tilalle lannoitetta! Meillä ei nurmikkoa haravoida.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta; yleensä köyhä säästää väärässä paikassa ja ostaa sen halvimman ku pitäis ostaa se kalliimpi ja parempi joka kestää. :) Fresita on ihan parasta. ♥ Härpäkkeet tein ilmaisohjelmalla http://pixlr.com/ ja sieltä toi Pixrl O-matic. Sinisestä osiosta saat valittua noita efektejä. Joo, loput lehdet meilläkin päästellään silpuks ruohonleikkurilla keväällä. En oo kyllä lannoittanut nurmikkoa, sitä on ihan liikaa. Sais tilata rekkakuormallisen lannoitetta... ;) Oon tosi laiska haravoimaan...

   Poista
 14. Siellä oikein tositoimet ja vehkeet...Ja lyhtyjen virittelyä meilläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, täällä riehutaan oikein olan takaa! Syksy on lyhtyjen aikaa... :)

   Poista