keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Buzzador toi tunnelmaa taloon

Pääsin mukaan Buzzadorin Air Wick Black Edition -kampanjaan ja sain tänään ihan ekan Buzzador-pakettini! Ja mitä ihania juttuja paketista paljastuikaan. Sain testattavaksi neljä tuoksukynttilää, tuoksuina ovat Apple & Cinnamon sekä Purple Blackberry Fig. Tänään testailin tuota Apple & Cinnamon - tuoksukynttilää ja täytyy sanoa että ihastuin. Jo paketin avattuani tuoksu oli huumaava ja hetken kun kynttilä oli palanut, ihana tuoksu täytti huoneen. Rakastan kanelin tuoksua. Ja kynttilä vaihtaa vielä väriäkin sateenkaaren väreissä. 
Tää on vielä upeempi luonnossa kuin kuvissa. 
Tässä on mainio idea vaikka joululahjaksi tai muuten vaan tuliaiseksi. Vaikka ite oon suuri valkoisten kynttilöiden ystävä, tää vei kyllä sydämeni herkullisella ulkonäöllään. Ja ihana tuoksukin vielä kaupan päälle. Tämän kyl ostaisin.

Buzzadorina toimiminen on siis uutuustuotteiden testausta ilmaiseksi, jolloin pääsee tutustuun tuotteisiin ennen muita. Buzzador kertoo rehellisen mielipiteensä tuotteista kavereille, sosiaalisessa mediassa sekä blogissa.

Lisää Buzzadorista voit lukea täältä.

Näihin kuviin ja tunnelmiin. 

6 kommenttia:

 1. Minä odottelen vielä tuota pakettia, pääsin myös testaamaan noita.. :)

  VastaaPoista
 2. Ompas ihania kynttilöitä :) Oletko ollut kauan mukana tässä Buzzadorissa? Oli ihan mielenkiintoista, kun kävin lukemassa nuo niiden sivut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ollu kyl melko pitkään rekisteröityneenä, mut nyt vasta sain ekan paketin testaukseen. :-) Laitanko sulle kutsun? Saan pisteitä siitä. :-D

   Poista
 3. Juuri kirjoittelin oman buzzauksen. Ovat kyllä kivoja!

  VastaaPoista