sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Viikonloppu pihalla

Viikonloppu on mennyt enempi tai vähemmpi pihalla vaikka toppatakkilinjalla oonkin jatkanut. Missä ne luvatut sortsikelit on häh???!

Eilen teini häikäisi todistuksellaan, kiitettäviä vilisi melkein koko lappunen täynnänsä. Ja saipa vielä stipendinkin, wau. Kyl maar äite oli ylpee lapsesta. On vieläkin. Ite en jaksanut lukioon panostaa ihan noin paljoo, pääsi sieltä vähemmälläkin läpi... Khröms. Mut tosi hienoo et teini tekee töitä arvosanojensa eteen, arvostan tosi paljon sinnikkyyttänsä ja pitkäjänteisyyttänsä.
Maan alta kaivettu kivi päätyi nurmikolle maisemakiveksi, on ihan kivannäköinen tossa. 
Istutin ympärille kasveja, toisista kukkapenkeistä nappailin jakotaimia. Noi sammalleimut oli niin kuivassa paikassa et ihme ku vielä ylipäätään elivät. Toivottavasti tossa hiukan piristyvät. Akileijaa multa löytyy joka paikasta niin liikeni tähänkin pari taimea. Toisella puolella on iiristä ja rohtosuopayrttiä. 

Siirrettiin keinu tohon vaahteran alle ku edellisessä paikassa sen vieressä olevassa männyssä on linnunpesä ja keinu oli jatkuvasti eritteiden peitossa... Ihan hyvin se tähänkin sopii. Virittelin verhon vielä yläpuolelle. Kiipeilin puussa ku mikäkin tarzan sitomassa narua, hyvä että toi oksa kesti etten mätkähtänyt tatamille.
 Muhkeilla tyynyillä on mukava makoilla. Täytyy vaan aina muistaa illalla napata nää mukaansa sisälle jos vaikka sattuu sataan yöllä.
Leevi oli mukana hommissa. - "Jaa miten niin täällä kivassa verkossa ei saa kieritellä?"
Nää kukkatelineet ostin vuosia sitten Vapaa Valinnasta. 
Ny tuli tiimat täyteen ja suhumaalilla maalasin ne valkoisiks. Miksen oo aikaisemmin maalannut...??! Joku aminohappotasapainonjärkkymä ollut vissiin... Näistähän tuli heti paljon paremmat. 

Helteitä odotellessa, mukavaa alkavaa viikkoa!

14 kommenttia:

 1. Ihana tuo keinun "katos"!
  Ja kauniita kuvia!
  Ja onnea teinille hyvästä todistuksesta, :)

  VastaaPoista
 2. Voi tuota haaveiden keinua! Ihana!!! Osaan kuvitella sut kiipeilemässä siellä puussa :D Mitä sitä ei kauneuden eteen tekisi ;) Ja kannatti!
  Valkoinen maali teki taas ihmeet,olen samaa mieltä :) Ja niin on kaunis tuo Madonna-patsaskin...
  Onnittelut sekä ahkeralle teinille,että syystäkin ylpeälle äidille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kauneuden eteen tekee mitä vaan. :-) Valkoisen maalin taika näytti jälleen mahtinsa, noista tuli kyl tosi ihanat. Kiitos, ahkera ja ylpee kiittää. ❤

   Poista
 3. Kovin oli viime viikko koleaa ja se ero tuntui hurjalta edeltäneeseen viikonloppuun verrattuna. Yhdessä yössä +30 asteesta nipin napin kymmeneen. Vaan onpa teillä ihailtavan siistiä ja kaunista puutarhassa. Haaveilen moisesta kurissa pidetystä pihasta, mutta toistaiseksi saan ihailla moisia vaan muiden blogeissa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, shokki oli se lämpötilaero!! Huh! Toivotaan et lämpiää lisää. :-) Kiitos Johanna. Vois olla siistimpikin mutta en jaksa pinnottaa liikoja. :-D

   Poista
 4. Eiköhän kesää ja hellettä ole vielä jäljellä! Onko teidän kissakin muuten Leevi? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan et mielettömät helteet alkaa juhannuksesta! Jäädään silloin lomalle. :) Onhan sekin Leevi juu, paapon ja lellin molempia poikia. ❤

   Poista
 5. Nyt on onneksi taas ollut kesäsiä ilmoja, jee!:) Hyvä, kun välillä sataakin ettei maa ihan kuivu.
  Tuo keinu on suloinen ja Leevi, tietty myös;D
  Kaikkea sitä meidän naisten tuleekin tehtyä, kun haluamme vähän kauneutta lisätä ympärillemme...;D Onneksi et tipahtanut!!:)
  Tuo suhumaaali (hyvän nimen oot sille antanut;)) on kyllä oiva maali...;) Tuli muuten oikein hienot!
  Ja lämpimät onnittelut hienosta todistuksesta ahkeralle tytöllesi!!:))

  IHANAA KESÄVIIKONLOPPUA!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naiset tekee kyl mitä vaan et saa kaunista aikaan. Putoo vaikka puusta tai ainakin uhkana on pudota. :) Suhumaali on hyvä maali, ainakin tämmösissä projekteissa.

   Tytölle sanon onnittelut. Kivaa alkavaa viikkoa!! ❤

   Poista
 6. Siis, en tiedä oliko teini tyttö vai poika, jotenkin tuli vain tyttö mieleen, kun itselläkin on tyttö ja sai hyvän todistuksen kasilta...;D Mut jokatapauksessa hieno juttu!!:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu teini on tyttö. Hienoa et sielläkin likka saanut hyvän todistuksen. ❤ Hyvä tytöt!

   Poista
 7. No nyt on helteitä! :) Ihana keinu, kyllä tuolla kelpaisi kesäpäivää pötkötellä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl on taas tarjentunut viikonloppuna, huh. :) Keinussa oon monet päikkärit nukkunut ku siellä ei oo ötököitä kiusana.

   Poista