torstai 12. kesäkuuta 2014

Shine bright like a diamond, Cillit Bang

Buzzadorina pääsin mukaan -kampanjaan testailemaan Cillit Bang -tuotteita. Paketissa oli kaksi putelia: Active Foam ja Tehopuhdistaja.

Tuotteista kerrotaan seuraavaa:
 • tehokkaita aineosia, jotka vaikuttavat muutamassa sekunnissa
 • matala ph-taso
 • Cillit Bang Tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen on testivoittaja kylpyhuoneen puhdistusaineiden tuoteryhmässä
 • irrottaa sitkeimmätkin kalkkitahrat, saippuajäämät ja ruosteen
 • sopii lasi-, akryyli-, keraamisille ja kaakelipinnoille sekä PVC-lattialle ja kromipinnoille
 • suositushinta 3,95 EUR

Ja sitten itse testaukseen. Kokeilin vessan hanaan Active Foamia.
Tässä kuva hanasta ennen. Hävettävässä kunnossa hana onkin... Kalkkitahroja löytyy ja olisko tohon roiskaistu hammastahnaakin...
Kuorrutin hanan vaahdolla ja annoin vaikuttaa varmaan kymmenen minuuttia. Sitten pyyhkäisin hanan ihmesienellä ja huuhtelin vaahdon pois.
 Kyllähän hana kiiltää! Tosin vaahto ei tehonnut sitkeään pinttyneeseen kalkkisaostumaan hanan takana. Olis ehkä pitänyt antaa vaikuttaa vielä pidempään?

Sitten oli Tehopuhdistajan vuoro näyttää mihin pystyy. 
Kohteena saunan lasiovi, jossa järkyttävät kalkkipisarat.
Suihkutin Tehopuhdistajaa lasiin ja annoin vaikuttaa kymmenisen minuuttia. Ja sitten,ta-daa!
Lasista tuli tosi puhdas! Aineen tuoksu on melko voimakas mutta silti miellyttävä. Pienenä miinuksena aineen vaahtomainen koostumus, mömmö lähti saman tien valumaan alaspäin. Hieroin sen sitten mikrokuituliinalla kauttaaltaan lasiin ja annoin vaikuttaa. Huuhtelin lasin ja kuivasin ja johan siitä näkee läpikin. 

Kokeilin vielä suihkun hanaan vertailun vuoksi hyväksi havaittua Universal Stonea. Vähän oli tommonen laikukas toi hana...
 Tässä hana käsittelyn jälkeen.
En nyt tiedä kummalla aineella puhdistettu hana olis parempi, kiiltävät molemmat siihen malliin et kuvansa siitä näkis. 

Cillit Bangien hyvä hinta-laatu -suhde ja helppokäyttöisyys kuitenkin saa mut käyttämään tuotteita jatkossakin.

 #buzzador #cillitbangtesti

 Haluatko toimia Buzzadorina?

Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen. Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt. Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua.
 

Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi (minun käyttäjänimi on Moonuska). https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=Moonuska</a>
 
Voit myös lähettää sähköpostiviestin:  Finland Moonuska  osoitteeseen register@buzzador.com tai lähettämällä tekstiviestin:  Buzzador Moonuska  numeroon +4560991000 saadaksesi kirjautumistiedot välittömästi. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla pääset viimeistelemään käyttäjäprofiilisi, jolloin sinulle pystytään valikoimaan  sopivia kampanjoita.


Jos haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminen tarkoittaa, voit lukea lisää täältä: http://www.buzzador.com/fi?refstr2 kommenttia:

 1. Wau miten kiiltää, täytyypä ehdottomasti hankkia tuota! Tuohon kamppikseen en päässyt mukaan, vaikka olisin todella halunnut ;)

  Aurinkoista viikonloppua, tosin ei taida aurinko kovasti paistaa...

  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annoin itsestäni varmaan niin siivottoman kuvan et pääsin kampanjaan... ;-)

   Ei pahemmin arska paista mutta suht lämmin sentään. Kivaa viikonloppua! :-)

   Poista