maanantai 16. kesäkuuta 2014

Sano se Post-it -lappusin


Toinen Buzzador-kampanja johon pääsin mukaan, koskee Post-it -lappuja.
Lappusista sanotaan seuraavaa:
  • Superkäyttöinen. Tarttuvat useimpiin, myös epätasaisiin ja pystysuoriin pintoihin, kuten tietokoneen näytöt, valkotaulut sekä seinät.
  • Superluotettava. Voit olla varma että tärkeät viestisi eivät jää huomiotta! 
  • Auttavat sinua kehittelemään ideoita, pitämään mielessä, organisoimaan, viestimään ytimekkäästi ja saamaan enemmän aikaan.
  • Saatavana suurina ja pieninä muistilappuina ja Meeting Notes -viestilappuina.  

Ite ainakin tykästyin näihin koska tuo liima näissä on sen verran parempi että laput tosiaan pysyvät kiinni tietokoneen näytössä, pöydässä, jääkaapissa... Normalit post-it -laput ei pysy esim. näytön kulmassa kiinni ku suurin piirtein vartin verran ja sitten jo joku kulma repsottaa ja koko lappu putoaa alas. Ite kirjoitan näihin muistiin kaikkea mahdollista töihin liittyvää, esim. jos kollega huikkaa jonkun homman et katoks tän niin kirjoitan post-it -lappuun äkkiä asian tiedot ja tsekkaan asian kun tulee sellainen hetki että ehtii paremmin.

Toivottavasti meille tilataan töihin näitä uusia post-it -lappuja jossain vaiheessa, ovat kyl parempia ku vanhat.

Ja toimii myös kotona. 

#sayitonapostitnote #postitbuzzaus #buzzador


Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen. Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt. Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua.
Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi (minun käyttäjänimi on Moonuska): https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=Moonuska

Voit myös lähettää sähköpostiviestin: Finland Moonuska osoitteeseen register@buzzador.com tai lähettämällä tekstiviestin:  Buzzador Moonuska numeroon +4560991000 saadaksesi kirjautumistiedot välittömästi. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla pääset viimeistelemään käyttäjäprofiilisi, jolloin pystymme valikoimaan sinulle sopivia kampanjoita.
Jos haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminnen tarkoittaa, voit lukea lisää täältä: http://www.buzzador.com/fi?refstr=Moonuska

2 kommenttia:

  1. Kiva tietää, että on uusiakin tullut markkinoille - ja paremmalla liimalla. Tykkään kyllä niistä entisistäkin, vaikka eivät kyllä ihan kaikilla pinnoilla pysykään. Pitääpä vinkata työpaikalla!

    VastaaPoista