lauantai 4. toukokuuta 2013

Matkakuumetta ja arvonnan tulos

Matkakuume tässä iskee pikkuhiljaa... Vihdoin viimein sain lentoliput ostettua ja hyvään aikaan, olivat etten sanoisi enemmän kuin edulliset. Suorastaan rikollisen halvat. Mulla ku ei oo mitään halua maksaa yhtään ylimääräistä lentokoneessa istumisesta, ja ku näppärästi Tampereelta suora lento lähtee, niin sillä paljon parjatulla Ryanairilla lennetään. Viime vuonna lennettiin Ryanilla kans, ei mitään moittimista. En ihan kyl ymmärrä heitin hinnoittelupolititiikkansa, meitin piti alunperin lentää helatorstaiviikolla, mut liput maksoi 187 euroo/hlö! Vaihdettiin sit seuraavaan viikkoon ja a vot, lippu maksoikin enää 66 euroo/hlö??!!Emmää tajuu mikä logiikka? Tai sit vaan toi helatorstain vapaapäivä vaikuttaa, koska viime vuonna oli sama juttu hintojen kanssa. Tuleehan tohon sit hiukan lisää bagaasikulua ja luottokortillamaksulisää, mutta edelleen halvalla 77 eurolla lennetään. Nyt taas näkyi ton "meitin viikon" liput olevan kalliimmat. Oikeaan aikaan siis ostin. Vaikka melko lähelle matkustusajankohtaa pitää odottaa ennen ku Ryanairilta lipun ostaa, melkein jo hermo petti... Nyt ei enää parane kyylätä hintoja, jos vaikka laskee vielä niin harmittaa, hih!  :)

Budapestiin siis mennään vajaan parin viikon päästä, teini poikaystävineen ja minä. Miehen piti tulla kans mut erinäisten sattumien summasta johtuen mennäänki kolmistaan. Rehellisyyden nimissä, mies ei kyl ihan ekana riemusta hihkuen ollut muutenkaan reissuun lähdössä, et täs nyt ikään kuin kaikki voittivat. Matka oli kuitenkin nuorille luvattu jo ajat sitten ja meitit tuntien kesälomalla ei tosiaankaan ehditä mihinkään reissaamaan, remottia on luvassa sen verran. Ja toukokuussa nuoretkin pääsevät mukavasti reissuun, kesällä huonommin ku kesätyöt painaa päälle.

 Joo, rakastuin tohon kaupunkiin viime vuonna ku käytiin miehen ja teinin kans parin päivän reissulla ja halusin sinne uudestaan hiukan pidemmäksi aikaa. Haaveista totta siis! 

Hei muuten, arvonta on jälleen suoritettu ja voittaja on tällä kertaa....

Mari

PALJON ONNEA Marille!! Otatko yhteyttä huomisen aikana niin saan korun maanantaina postiin. 

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

16 kommenttia:

 1. Matkailu on kivaa ja rentoa lomailua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on. :) Kiitos, rennosti otetaan. Luulatavasti sekoillaan ja eksytään mutta ei sen väliä kunhan ehditään paluulennolle. :)

   Poista
 2. Budapest on ihana kaupunki - yksi mun lemppareistani Prahan ja Lontoon ohella. Viimeksi oli marraskuussa ja aion kyllä palata vielä monesti!
  Ihanaa reissua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kans. Voisin palata sinne vielä tämänkin reissun jälkeen. Kiitos.

   Poista
 3. No kyllä oli halvat liput:) Minä en ole Budapestissä käynyt,mutta mies on joskus formuloita käynyt siellä katsomassa. Hän ei yleensä halua mennä samaan paikkaan kahta kertaa. Minä taas voisin rampata esim. Pariisissa vaikka kuinka usein. Ja olen sen tehnytkin:) Meillä on vielä käyttämättä miehen arpajaispalkintona voittama matkalahjakortti, joka on niin suuri, että päästään koko perhe reissuun. Saa nähdä mihin lähdetään. Hyvää matkaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pariisissa olis ihana käydä kans. Kivaa, siis joku tosiaan voittaa niissä arvonnoissa matkalahjakortteja! Ihanaa matkaa teille myös, kerro blogissas sit missä kävitte. ;)

   Poista
 4. Nuorena reissasin Unkarissa viitenä kesänä peräkkäin. Budapestissä, Oulun ystävyys kaupungissa Siofokissa ja olimmepä serkkuni kanssa kuukauven opiskelemassa Debretsenin yliopistollakin unkaria Suomi- Unkari - seuran stipendiaatteina. Silloin sujui paikallinen kieli kuin vettä vaan vaan kylläpä ovat taijot vuosikymmenissä karisseet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirveen vaikeelta kieleltä unkari tuntuu, oon koittanu jotain sanoja/lauseita opiskella... Huoh!

   Poista
 5. Ihana matkakohde! Siellä on niin kaunista näin keväällä:)
  Helppo tuolla Ryanairilla on matkustaa, vaikka lisälaskua tuleekin kaikesta:)

  Oikein ihanaa matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siellä on kevät niin paljon pidemmällä kuin täällä. Ryanairilla on kyl kiva matkustaa ku lento lähtee suht läheltä eikä oo välilaskuja. Kiitos. :)

   Poista
 6. Olispa kiva itsekin päästä ulkomailla käymään. Pitäs vaan ensin säästää rahaa, ja säästetyille rahoille on kyllä muutakin tarkoitusta tiedossa; remppaa, remppaa... :)

  VastaaPoista
 7. Juu remppaa remppaa täälläkin tiedossa, mutta kun tällaisiin halpiskohteisiin matkustaa niin on varaa pienemmälläkin budjetilla. :)

  VastaaPoista
 8. Yhyy miksi mulla ei ole nyt rahaa! Olisin niiiiin lähtenyt teidän mukaan :) Olisin ollut aika hyvä opaskin katsos, osaan varmaan vieläkin sen keskustan ulkoa, sen verran siellä silloin viikkojen aikana pyörittiin Helin kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olisitki ollut hyvä opas! Ku sulla tota suuntavaistoo löytyy, mulla ei... Mullon hyvät kartat ja julkisten aikataulut ja metrolinjat selvillä, kyllä me johonkin päädytään ihan varmaan jos ei ihan sinne minne piti... ;)

   Poista
 9. Budabest on varmasti ihana paikka, itse en ole siellä vielä käynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä, maisemat ja vanhat rakennukset ja sillat ja kaikki on näkemisen arvoiset. :-)

   Poista