torstai 9. toukokuuta 2013

Askartelua ja lorvailua

Tänään oli ihan kiva rotjailupäivä. Ihana vaan olla. Ikkunatki olis pitäny pestä mutta... ehtii ne kai myöhemminkin... Ei jaksanu. Askartelin itselleni eloonjäämiskirjasen matkalle. Kun sain tän ihanan vihkon Bikkeltä niin aattelin liimailla siihen kaikkee tarpeellista tietoo. Kivat ruokapaikat, kahvilat, kirppikset, ostoskeskukset, nähtävyydet, kartat... Kaikki samois kansis.
Julkisen liikenteen aikataulut löytyy myös näppärästi netistä. Voi suunnitella etukäteen koska menee ja mihin ku tietää millä pääsee ja mihin aikaan. Julkinen liikenne on Budapestissä hyvä ja edullinen. Säästyy jalat.  
En oo ees aatellu mitä ottais mukaan, ehtiihän ton vielä... Yksiin housuihin ompelin vahoista farkuista purkamani sisätaskun sisäpuolelle, koittakoot taskuvarkaat sieltä napata rahaa. Ehkä sen sit huomaan ku housujen s i s äpuolella aletaan kromehtia. :)

Joo, meinas muuten jäädä reissu tekemättä, eilen joku eukko autoineen oli sitä mieltä että jalat poikki vaan toltakin mutsilta. Olis siskoni kans ruokiksella kävelemäs ja suojatiellä auto pysähtyi esimerkillisesti ja antoi meille tietä. Oltiin just astumassa eteenpäin ku sen auton vierestä tulikin kaks mutsia melkoisen kovaa vauhtia, eikä todellakaan ollu aikomustakaan pysähtyä siihen auton viereen. Saatiin just töppöset pois alta! Kyl keskarit heilu mutsin perään!! Piruvie ku en tajunnu ottaa rekkaria ylös, olisin saman tien marssinu poliisilaitokselle ja hommannu akalle rikesakon! Mrrr!!!  Mistä lie korttinsa saanu, arpajaisista varmaan.

Tappelin mää tänään lisää sen pahuksen rikkakasvin kans lisää ja kävin pitkästä aikaa lenkillä teinin kans. Tarttis vaan sitkeesti mennä uudestaan mutta ku ei vaan saa itteensä kiskottua lenkkareihin ja mäjelle. Huomenna varmaan sataakin... (tekosyy). Vaikka mitä muuta voisin riehua mutta lenkkeily ei vaan oo mun ykkösjuttu. Yritän tsempata itteeni...

Hei, huomenna taas perjantai! Superhienoo! Ja pikkumussu tulee lauantaina, ihanaa! Syöttötuolikin on jo saanu valkoisen värin, sopii miljööseen paremmin. ;) 

Mukavaa tulevaa äitienpäiväviikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Höh, tuollaiset kuskit saa kyllä näkemään punaista!! Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olin aika hiilenä. Mukavaa alkavaa viikkoa! :-)

   Poista
 2. No voi hitsi, onneks ei kuitenkaa käynnyt mitään muutako säikähdys! Mä olen lorvaillut koko päivän, olis kans pitänyt pestä ikkunat mutta satanut vettä koko päivän, ei voi eikä huvivta ;) Onneks on vaan huominen töitä ja taas vapaata, jeeii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina ei vaan jaksa... ;-) Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 3. Ihanaa! Jälleen tuo kaunis sana :) IHANAA että kirjaselle löytyy käyttöä :) JOs joskus menen Budabestiin tuun lainaamaan selviytymis kirjaa ja reissuni on onnistunut!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tässä kirjasessa on kaikki mitä tarvii tietää Budapestistä... ;) Ja vielä ihana vintage-kuosi kansissa, jes!

   Poista
 4. Ihanan kirjan oletkin saanut :)

  Onneksi pelkällä säikähdyksellä selvisit tuosta .

  Hyvää äitinepäiväviikonloppua myös sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu oli onnea matkassa. Mukavaa alkavaa viikkoa! :-)

   Poista