lauantai 21. helmikuuta 2015

10 kuvaa kesään - helmikuu

Hiphei! Jälleen kuukauden kuvan vuoro! Juurihan otin viime kuun kuvan, aika menee hurjaa vauhtia... Kevät on justiinsa täällä ja kesäkin enää neljän kuvan päässä. Ihanaa, talven selkä on taitettu ja päivät senkun pitenee sellaista kyytiä että hitaampaa heikottaa. 

Tässä tämän päivän kuva:
Ja tässä vertailun vuoksi tammikuun kuva:
Ja vielä joulukuun kuva:
 Valon määrä on ainakin hurjasti lisääntynyt, kuvat on otettu kaikki suurin piirtein samaan kellon aikaan. Toivottavasti ensi kuun kuvassa ei ole enää lunta lainkaan. Saahan sitä aina toivoa... 

Täällä on ollut hulinaa kun koko jengi on koossa taas. Lastenlasten kans aika rientää kun on mukavaa. Ihan liiankin pian tuo aika kuluu, voisipa ajan kulua hidastaa silloin kun mussut ovat käymässä... On ne vaan niin ihania palleroita.
 
Kivaa viikonlopun jatkoa!

14 kommenttia:

 1. Noissa kuvissa näkee sen valon eron ihan selvästi. Tammikuussa valo oli vielä talvisen sininen, nyt kevättä lupaavan lämmin. Meillä ainakin lumi on suorastaan lorissut pois. On sitä vielä, mutta enää pälvinä ja siellä, minne katolta valahtaneet ovat kinostuneet.

  Oi, tule ihana kevät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on vielä ihan liikaa lunta... Toivottavasti sataa vettä ja paistaa aurinko vuorotellen niin päästään siitä eroon. :) Kuvista tosiaan huomaa valon määrän huikean eron. Nimenomaan, tule jo ihanainen kevät!!!

   Poista
 2. Huomenta Mervi :) Noi kuvat on kivat katsoa miten joka kuukausi kuitenkin näyttää erilaiselta vaikkei sitä välttämättä huomaa ilman niitä kuvia eikä muistakkaan! Valo on lisääntynyt, linnut istuu sirkuttamassa puiden oksilla heti aamusta kun nenänsä ovesta ulos laittaa, ihana kevät on jo ihan kohta täällä ja on sitä odotettukkin <3 Kohta on pari kitukuukautta mennyt ja en malta että pääsee laittamaan terassia ja kevät kukkia ja ja ja... Taidan olla enemmän nykyään kevät ihminen kuin syksy vaikka joka vuoden ajalla on omat hyvät puolensa ja onneksi on neljä vuodenaikaa :) Talvestakin ollaan löydetty tuo laskettelu harrastus, vaikka kyllä mä enemmän kuitenkin jaksan auringosta nauttia kun kylmästä talvesta! Keväällä lähtee niin energiat virtaamaan ja kaikki herää talviunestaan. Oikein rentoa viimoista helmikuun sunnuntaita sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linnut tosiaan laulaa jo ihanasti ja valoisuus saa mielen pirteämmäksi. :) Juu kiva päästä kylvämään siemeniä ja kukkapenkkejä ruopimaan. Kevät on niin ihanaa aikaa kun luonto heräilee, uutta kasvua on kiva seurata. Kiitos, samoin kivaa sunnuntaita!

   Poista
 3. Todellakin päivät on pidentyneet huimasti, kivasti sen todistaa nuo kuvasi !
  Voi juu, nuo mussuhetket on niin parasta laatuaikaa, meilläkin oli just sellainen :)
  Ihanaa helmikuun loppua ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mussuhetket on ihan parasta!! ❤️ Pidentyneet päivät on niin ihania, valoisuus saa iloiseksi. Kuvista huomaa tosiaan eron todella hyvin. Kivaa loppukuukautta! :)

   Poista
 4. Ihanaa kyllä huomata,että se kevät on tosiaan tulossa ja huimaa vauhtia!! Nyt täällä tosin on ollut pari päivää ihan yököttävän harmaata ja vetistä :P Mutta kyllä se aurinkokin taas tulee!!
  Aivan ihana on kyllä tuo aiemman postauksen kello <3 Mä seurasin huvittuneena sitä hullua kellorallia facessa :D Niin moni halusi tuon upean kellon!! Melkein lähdin itsekin siihen mukaan,kunnes tajusin,että mullahan on vielä yksi seinäkello laatikossaan odottamassa :P Mutta onneksi sait omasi,kaunis tosiaan on!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kevät saa mielen virkeäksi. :) Kelloralli kävi tosiaan kuumana, siinä koettiin epätoivon ja ilon hetkiä samassa ketjussa. Mutta onneksi sain kelloni, on se vaan niin suloinen. ❤️

   Poista
 5. On niin harmaata, mutta parempi harmaus kuin pimeys. Aivan kohta kevät jo ovella, en malta odottaa. Joka vuosi juuri talvi tuntuu pidemmältä ja kesä lyhyemmältä.

  Suloista sunnuntaita Mervi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pitkää on odottavan aika, mutta kun vaan tähän helmikuuhun päästään niin sitten alkaa tapahtuun paljon ja äkkiä. :) Ihanaa alkavaa viikkoa Tiia! ❤️

   Poista
 6. Mulla on sulle blogissa haaste :) Mukavaa viikon jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, täytyypä tulla visiitille. :) Kivaa viikonloppua! ❤️

   Poista
 7. Täällä odotetaan kevättä jo kuumeisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kans niin täynnä talvea jo että kevät saisi tulla. :)

   Poista