tiistai 4. helmikuuta 2014

Ystävänpäivä-arvonta

Mihin meni viikonloppu?? Oli melko paljon tekemistä ja menemistä, aika kului kuin siivillä. Käytiin miehen kans lauantaina Helsingissä lumivallien keskellä muuttoa tekemässä. Tsiisus, mut olihan sitä lunta siellä joka paikka vääränänsä. Auraushemmot sai paiskia töitä oikein olan takaa. Totesin taas et tykkään kyl käydä kaupungissa mut en voisi kuvitellakaan asuvani siellä. Tarvin ympärilleni tilaa ja rauhaa ja hiljaisuutta. Oon niin onnellinen täällä mettässä keskellä ei-mitään. ❤
Hiukan jo kevättä tupaan: hennon vaaleanpunaiset tulppaanit piristää aina.
 Ja näistä hempeistä kuvista päästäänkin näppärästi siihen arvonta-aiheeseen. Elämyslahjat on ystävällisesti lahjoittanut arvontaan 30 € lahjakortin. Suurkiitokset palkinnon lahjoituksesta! ❤

Tällä kertaa pelkkä "osallistun arvontaan" -kommentti ei riitä. Arvontaan osallistut ainoastaan jättämällä kommentin, jossa kerrot parhaan Ystävänpäivävinkkisi. Siis mitä aiot ostaa/tehdä/lahjoittaa  Ystävänpäivälahjaksi? Vai onko koko Ystävänpäivä sulle täysin yhdentekevä? Tupla-arvan saat jakamalla arvonnan blogissasi, linkityksessä voit käyttää alla olevaa kuvaa. Ilmoitathan kommentissasi kuinka monella arvalla oot mukana.
Arvonta alkaa nyt ja päättyy ma 10.2. Voittaja ilmoitetaan heti seuraavana päivänä.  

Kannattaa myös tykätä Elämyslahjojen facebook-sivusta, *klik*.

Onnea arvontaan kaikille!!

48 kommenttia:

 1. Ystäväpäivä on amerikkalaista hömpötystä, jolloin ystävyys olevinaan kiteytyy kaikkeen krääsään. Mieluummin vien ystäväni syömään tai menemme vaikka lenkille, mutta ei ystävyyttä voi mitata rahassa saatikka tavaroissa.

  VastaaPoista
 2. Aikaisemmin tein leivoksia ystäville, nyt kahvittelemme yhdessä, soittelemme ja pidämme yhteyttä ympäri vioden.
  Yhdellä mukana arvonnassa.
  -päivi-

  VastaaPoista
 3. Yhdellä mukana! Nykyisin en enää kortteja lähetä. Omaan blogiin teen jonkun jutun aiheesta. Lahjalla muistan kahta ystävääni ja sisartani. Toisille voin soittaa. Lahjaksi jotakin pientä tai omatekemää. Kukkakimppukin on oikein hyvä, jos ystävä on tavoitettavissa. Yksi itse tehty on valmiina ja loput kaupasta. Näillä mennään!

  VastaaPoista
 4. Soitan parhaille ystäville ja juttelemme kaikesta kivasta jota vuosien varrella olemme kokeneet. Lähden kahdella arvalla mukaan arvontaan!

  VastaaPoista
 5. mie ihmetteln ihan suunnattomasti sitä ystävänpäivänä suoritettavaa tekstiviesti rallia joka useimmilla on puhelimissaan käynnissä. Muitetaan ystävää koska kalenteri niin määrää.

  Itse vietän ystävänpäiviä pitkin vuotta. saatan iahn tavis maanantai päivänä todeta ystävälleni puhelimeen, että "kiitos. sie olet aarre ja todella rakas". ei siihen sen kummempia päiviä tarvita.
  Jokainen päivä on ystävänpäivä.

  bi okei myönnetään. piastan kaupan valmis pussista sydänmunkkeja ystävänpäivänä perheelleni. sen verran hömpötän asian tiimoilta :D

  VastaaPoista
 6. Yhdellä arvalla mukana! :) Ystävänpäivänä teen kotona leivonnaisia ja aina joku ystävistä tulee käymään kaffeella. Lahjoja en ostele, mutta ystäviä voi muistaa monella muullakin tapaa!

  VastaaPoista
 7. Ystävää voi muistaa joka päivä vaikkapa ajatuksissa, soitolla, tekstarilla, s-postilla, kortilla... Kavereita voi olla paljon, mutta todellisia ystäviä ei välttämättä ole kuin yksi <3 Mukana arvonnasaa yhdellä :) -anne-

  VastaaPoista
 8. Mukana arvonnassa :) ja ostan ystävänpäivänä aina itselleni ja avomiehelleni arnoldsin sydän munkit NAM

  VastaaPoista
 9. Minulla on tapana lähettää ystävänpäiväkortteja. Kotona juhlistamme miehen kanssa hääpäiväämme skumpalla ja leivoksilla♥
  Arvalla mukana!

  VastaaPoista
 10. Arvalla mukaan. Ystävänpäivänä vaihdamme yhden ystävän kanssa lahjat - siitä on muodostunut perinne - ja usein käymme syömässä. Muiden kanssa toivottelemme ystävänpäivät vähän vuodesta riippuen eri tavoin :)

  VastaaPoista
 11. Mukana yhdellä arvalla!

  Yritän muistaa ystäviäni ympäri vuoden, en vain yhtenä päivänä! :)

  VastaaPoista
 12. Yleensä se jää korttien lähettämiseen ja puhelinsoittoon. Joskus lähetän jotain pientä lahjaa.
  Mutta yritän muistaa ystäviä ympäri vuoden, eikä vain ystävänpäivänä.
  Yhdellä arvalla mukaan.

  VastaaPoista
 13. Taitaa jäädä ystävänpäiväkorttien lähettämiseen... Ehkä omalle miehelle keksin jotain erityisempää, joku pieni yllätys. Voisin vaikka leipoa jotain hyvää.
  Mukana arvalla.
  s.kansakoski@luukku.com

  VastaaPoista
 14. Yhdellä arvalla mukana. Kaukana asuville ystävilleni soitan tai lähetän sähköpostia. Kortteja en enää lähetä. Lähellä asuvien kanssa käymme syömässä tai kahvilla, vaikka kaikkien kanssa ei voi samana päivänä mennä mutta etukäteen ja jälkikäteen kin voi viettää ystävänpäivää. ystävät ovat suuri rakkaus!

  VastaaPoista
 15. Yhdellä arvalla mukana. Mä olen jo monena vuonna lähettänyt parhaille ystäville ystävänpäiväkortit (varsinkin niille on ihana lähettää joita ei nää usein). Ja sit muutamien tyttöjen kanssa ollaan käyty syömässä!

  VastaaPoista
 16. Muutama kortti yleensä tulee lähetettyä. Ja omille perheen jäsenille pienet lahjat hankittua. Yhdellä arvalla mukana arvonnassa

  VastaaPoista
 17. yhdellä mukana, ystävänpäivä on soittojen ja kahvistelun päivä, muuten en ystävänpäivää huomioi, joskus kortteja olen laittanut..

  VastaaPoista
 18. Yhdellä arvalla mukaan!
  Ystävänpäivää juhlistetaan aina jollakin tavalla <3. Miestäni ja parhaimpia ystäviäni muistan jollakin tavalla,pikkulahjalla tai leivoksilla tai kahvikekkereillä...millä milloinkin ;)
  On niin mukavaa ilahduttaa ihmisiä :)

  VastaaPoista
 19. yhdellä mukana! ystävänpäivänä lähetän kortit rakkaimmille läheisillä :)
  elina_myllykoski@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Yhdellä arvalla mukana! :) Ystävänpäivä on ihana päivä, silloin on mahtava muistaa niitä tärkeitä ihmisiä elämässä, edes yhtenä päivänä vuodessa, useimminkin itse pyrin muistamaan ystäviä, sillä ystävät ovat kultaakin kalliimpia! :) <3 Yleensä ystävänpäivänä lähtee runotekstiviesti tai vastaava ja muutamalle sydänystävälle kiikutan punaiset ruusut <3

  liveandhome(at)gmail.com

  VastaaPoista
 21. Tulukee joku kerta kylään, kun Hesassa liikutte. Täällä poikkeaa äkkiä. Tarjoan kahvit!:p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kutsusta, poikkeamme täs joku kerta. :-)

   Poista
 22. Ystävänpäivänä viemme vuorovuosin poikaystäväni kanssa toisemme syömään, muuten en liiemmin ystävänpäivää juhli kuten en lähetä kortteja jne. Yhdellä arvalla mukana :)

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Voisin osallistua aluksi yhdellä, (myöhemmin voisin ehkä ottaa toisenkin arvan.. kestää loppuviikkoon että pääsen koneelle..) on niin mielenkiintoinen ja minulle täysin uusi arvonnan kohde!! Tämän vuoden ystävänpäivä on poikkeuksellinen koska silloin monissa kouluissa vietetään wanhojen päivää eli tansseja. Eli sinne olisi tarkoitus suunnata, sukulaispoikaa katsomaan.. Normisti tapana on ollut leipoa silloin jotain, nuorempana sillä oli suurempikin merkitys, materiaa on jo niin paljon että kukkia ja makeaa, niistä on meidän ystävänpäivä tehty! <3

  VastaaPoista
 24. Tykkään lähetellä ystävilleni etanapostia pitkin vuotta ja muistaa heitä muutenkin. Täksi ystävänpäiväksi olen löytänyt tosi kivoja kortteja, joten niitä lähetän. Omaa perhettä muistan jollain herkulla, todennäköisesti leivon jonkun piirakan. Arvalla mukana.

  VastaaPoista
 25. Muistan ystäviä itsetehdyllä kortilla. Läheisimmän ystäväni kanssa vietän laatuaikaa kyseisenä päivänä :) Arvalla mukaan, isontalonpoikii@gamil.com

  VastaaPoista
 26. Yhdellä arvalla mukana. Ei tule oikeastaan vietettyä ystävänpäivää,kummipojalle kortin lähetän ja hoitolapsien kanssa askarrellaan.

  VastaaPoista
 27. Yhdellä mukana. Muutaman kortin laitan postiin, runoja ja kuvia sähköpostiin. Ja toivon mukaan ystävän kanssa nautimme lasilliset päivän kunniaksi, perheelle jotain hyvää kahvin kanssa.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 28. En ole koskaan ystävänpäivää kummemmin juhlinut. Rakkaimmille ystäville saatan soittaa, mutta heidän kanssaan soittelen muutenkin. Joillekin saatan joskus jotain pientä viedä. Enemmän lapset tekevät ystäville kortteja. Tykkään itse viettää paljon muutenkin ystävien kanssa aikaa, vapaat viikonloput täytetään ystävillä :) eli mennään koko perhe vkloppua viettämään ystävien lui tai he tulevat meille. Ihan parasta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja yhdella mukaan arvontaan kun puhelimella kirjoittelen :)

   Poista
 29. Yhdellä mukana. Ystäväpäivä sinällään on mielestäni yksi kaupallinen juhla lisää. Mukavahan sitä on silti juhlistaa ystävien kanssa.
  kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Yhdellä arvalla mukaan! :)

  Mulla on ollut tapana lähettää ystävänpäiväkortteja, ne valikoin tarkkaan aina jokaiselle ystävälle erikseen. Korttiin tulee toivotuksen lisäksi joku lause/runo, joka muistuttaa mua kyseisestä ystävästä. :) Tänä vuonna lähden viikonlopuksi Puolaan yhden parhaimman ystäväni kanssa nyt viikonloppuna, juhlistetaan varmasti ystävänpäivää siellä sitten. :)

  jannika.itanen@gmail.com
  http://www.lily.fi/blogit/jannikas

  VastaaPoista
 31. Yhdellä arvalla mukaan :)

  Ajattelin ilahduttaa ystäviä leivonnaisilla. Tykkää mieluummin tehdä ite ku ostaa jotain valmista

  lof73(at)mbnet.fi

  VastaaPoista
 32. Ystävänpäivänä muistamme ystäviä korteilla, kortin pitää olla saajansa näköinen ja se pitää ehdottomasti lähettää postitse. Pienet kummilapsi-ystävät ilahtuvat valtavasti saadessaan ihan omaa postia <3 ja tietysti isommatkin. Oman perheen kanssa herkkuhetki ja kaunis kukkakimppu kotiin. Yhdellä arvalla mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 33. Yhdellä mukana. Ystävänpäivänä muistan ystäviä korteilla ja itse tehdyillä herkuilla.

  VastaaPoista
 34. Ystävänpäivänä 22vuotta sitten tapasin nykyisen mieheni. Olin silloin 14v jotenka ystävänpäivät ovat sen takia aika merkittävät =) Yhdellä mukana arvonnassa.
  hao@lailanet.fi

  VastaaPoista
 35. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 36. Kortit on jo kirjotettu! marianna1@luukku.com

  VastaaPoista
 37. Yhdellä mukaan, Ystävänpäivänä ilahdutan ystäviäni korteilla ja jollain pienillä herkuilla. :)

  VastaaPoista
 38. En vietä ystävänpäivää. Pyrin sen sijaan olemaan hyvä ystävä kaikkina aikoina.
  Yhdellä mukaan. teekoo81(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 39. Mukana ollaan! Minä menen 9 naisystäväni kanssa viettämään viikonlopuksi Ystävänpäivää ja yhteistä aikaa! Porukassa saa jakaa ilot ja surut,asiat jäävät ryhmän sisälle. Odotamme aina koko vuoden tätä joka vuotista reissua.:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jatkan vielä,että meitä ystäviä on ryhmässä monenikäisiä :-) 19-53v :-)

   Poista
 40. Yhdellä arvalla mukaan =)! Ystävänpäivänä lähettelen lähimmille ystävilleni kortit sekä haen yleensä perheelle ystävänpäiväleivokset.
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 41. Ystävänpäiväkortteja tulee jokunen lähetettyä.
  Osallistun yhdellä arvalla.
  Nimimerkki Neiti Kesäheinä

  VastaaPoista
 42. Yleensä oon tehny kortit, mutta tän vuoden taitaa jäädä kiiruun jalkoihin. Ja periaatteesta en kaupan valmiita ennää lähetä. Mutta muistelen sitte soitoin ja viestein, niin hölmöö ko se periaatteesa onki.. :D
  Kahdella viä mukaan.

  VastaaPoista
 43. Kyllähän ne on ne kortit joita tulee tehtyä ja joskus innostun lahjojakin hankkimaan, se on vaan niin kivaa =) yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 44. Minusta ystävänpäivää riittää yhteydenpito esim soitolla ja yhdessäolo kahvistelun tai teehetken miksei ruokailunkin merkeissä. Yhdessäolo ja yhteys tärkeintä. Kahdella arvalla mukana

  VastaaPoista