maanantai 13. tammikuuta 2014

Supernopeaa toimintaa kiinalaisittain

Tilasin teinille vanhojentanssipuvun mistäs muualta ku Ebaysta tietty. Kyseessä on ihan uusi puku, mittojen mukaan muokattu. Tilasin puvun 2. tammikuuta, puku muokattiin mittojen mukaan ja se lähti Kiinasta keskiviikkona 8. päivä matkaan. Sain seurantakoodin viestillä ja seurailin sen avulla missä puku menee. Perjantaina 10. päivä se oli jo Turussa ja tänään se toimitettiin kotiovelle! Tuota sanoisin jo melkoisen ripeäksi palveluksi. DHL onkin tosi ripeä kuljetusfirma, hitaampaa vois tässä menossa heikottaa. 

Tai no, ainoo jota tässä heikottaa on ukkokulta. Hällä ku on yövuoro tällä viikolla ja se DHL:n jeppe paukkas meille puol kymmeneltä aamulla. Miesparka oli just makeimmassa unessa ku ovikello soi. Eikä siinä vielä mitään mutta DHL halus todella kovasti jättää puvun meille, joten heppu hakkas vielä varmuuden vuoks nyrkillä oveen. Ukko tuumi et herra-mun-jee, nyt joku haluaa tosiaan sisälle, sai just vetästyä jokun loimen päällensä ja syöksyi ulos. Heppu oli jo autossa mut palas tuomaan paketin ja pyys kuittauksen. Hyvä et mekko saatiin mut eipä mies saanu enää unta ku virkos pakkasessa. Ens yönä voipi pikkasen nukuttaa... ja maate pääsee vasta huomenaamulla. No otti hän tirsat tossa illalla mut aika vähiin jäi. Voi kettu ku ei täällä ketään käy viikkokausiin ja just sit yövuoroviikolla änkee joku sillon ku nukkua pitäis. Joku lappu tarttis vissiin laittaa oveen et täällä muuten nukutaan ny, mietis toinenkin kerta ennen ku soitat kelloo... No, mistäpä heppu olis voinut tietää että joku nukkuu siihen aikaan, työtään hän vaan teki. Mä en ees tajunnu et ne tuo sen tosiaan kotio asti, en oo perehtynyt DHL:n toimintaan. Tyhmänä aattelin varmaan et posti hoitaa loppukuljetuksen.

Luulin muuten olevani jo auttamattomasti myöhässä, piti se kolttu tilata jo joulukuussa mutta tapani mukaan unohdin... Ilmoitin tilatessani muina maunoina että puku tarttis saada 5. helmikuuta vaikka se tarvitaankin vasta 14. päivä. Mut aattelin kierona et aikaistan deadlinee hiukan niin laittavat vauhtia tilaukseen. Ja kyllähän laittoivatkin juu! Härregud! Viestittely myyjän kanssa sujui hyvin, ystävällistä palvelua ja supernopea toimitus. Ja entäs hinta? Vajaa 88,00 euroa kotiintuotuna. Sillä hintaa ei saa täältä pukua ees vuokralle. Täällä töllissä ollaan taas onnellisia, mukava tehdä kauppaa kiinalaisten kanssa. Mulla on ainakin vaan positiivisia kokemuksia. Oon tilannut kaks hääpukua ja yhden vanhojentanssipuvun aiemmin Kiinasta, ei mitään ongelmaa. Maksu hoituu näppärästi PayPalin kautta ja toimitukset ovat tulleet ongelmitta.
Noniin, se mekoista ja kiinalaisista. Täällä on jälleen random.org sanonut painavan sanansa:
Art4u-arvonnan voittaja on siis Purple. Paljon onnea!

Tänään on ollut sairaan kylmä. Klapia on mennyt pesään tiheään tahtiin. Mut ihanaa ku saa olla sisällä takkatulen loimussa kynttilöiden valossa. ♥ Ahmin jo toisen Ohlssonin kirjan eilen ja tänään aloitan toista. Ja sit mulla ei oo taas mitään luettavaa...

Pysykäähän sulana!

24 kommenttia:

 1. Ebay on hyvä ostospaikka! Ja DHL toimii nopiaan tahtiin :)
  Vähän aika sitten tilaisin seinätarran Jenkeistä - ja siltä suunnaltahan tulee poikkeuksetta kaikki tullin kautta, firma hoiti tullauksenkin ja seuraavana päivänä soi ovisummeri, tullauspaperit tuli perässä postissa.
  Aattele kuin helppoo, ostellaan mitä vaan melkein mistä vaan :)

  Onnittelut voittajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpä!! Mitä ennen tehtiin ku ei ollu Ebayta...??? :)

   Poista
 2. Minäkin tutustuin Ebayhyn hiljattain ja siellähän on vaikka ja mitä, tilaillakkin meinasin, mukavaa kuulla, että muutkin tilailevat ja pitävät paikkaa luotettavana!
  Mukavat viikot sinulle Mervi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on oikee aarreaitta! ♥ Mulla ei oo ainakaan ku pelkästään hyviä kokemuksia. Samoin kivaa viikonjatkoa! :)

   Poista
 3. No eipä todellakaan ole hinnalla pilattu kiinankolttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä oo ei. :) Kyllä sillä yhdet tanssiaiset ainakin menee.

   Poista
 4. dhl toimii nopiaan..ainut on nyt jotta espanjasta kun tulee ni sit tökkelehtää..tai tökkelehti ainenki meillä :D onnitteluja vielä voittajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joopa, en tiennyt et se n o i n nopea on... :)

   Poista
 5. Nopeempaa toimintaa on,kuin Itelalla...:)
  Onnea voittajalle!

  VastaaPoista
 6. Ebaysta saa usein nopeammin kuin Suomesta tilatessa :)
  Ja halavalla!!
  Meilläkin siippa joka kolmas viikko yövuorossa. Tiedän tunteen, kun jyskytetään aamun tunteina oveen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, katon aina ensin sieltä jos jotain oon tilaamassa... Vuorotöiden nurjapuolia ku täytyy nukkuakin ihme aikohin... Onneks yleensä saa rauhassa maata kun talo on tyhjä, mä töissä ja teini koulussa. :)

   Poista
 7. Onpa ollut nopea toimitus!
  Käy sääliksi miesparkaasi. Meillä mies aikoinaan teki kans yövuoroa ja eipä käynyt kateeksi. Minäkin tein silloin vuorotöitä. Onneksi vuorot meni niin, että olin aamussa, kun miehen piti päivällä nukkua.
  Kivaa tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ukkoraasu... :( Mahtaa tänään nukkua pitkään...

   Samoin kivaa tiistain jatkoa!

   Poista
 8. Onnea voittajalle!

  Toimitus on kyllä ollut toooosi nopeaa!!! Ei tarvinnut kauaa pukua odotella. Toivottavasti puku on mieleinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä melko ripeetä. :-) Ja kyllä puku on mieleinen.

   Poista
 9. Voi mullahan on aukko sivistyksessä,täytyypä käydä tutustumassa. Me tilattiin Saksasta jostain nettikaupasta keittiön allas,Blanco. Suomessa olisi maksanut n.700€,tuolta 320€ vajaassa vkossa pihassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika järkkyä että on halvempaa tilata toimituskuluineen ulkomailta halvemmalla kotiovelle asti kuin ostaa Suomesta. Taitaa tää olla Euroopan kallein maa heti Norjan jälkeen... :-(

   Poista
 10. No hups, vielä, jos on sopiva mekko, toivottavasti! Mäkin teen yötyötä, oon ajatellu sellasta lätkää oveen kuten hotelleissa: Don't disturb! Ei oo vaan muistanu vielä... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on sopiva. :-) Juu sellanen plätkä tarttis hommata, olis vallan kätevä. :-)

   Poista
 11. Mä en ole koskaan uskaltautunut tilaamaan ulkomaisista firmoista, mutta jospa sitä sun positiivisten kokemusten perusteella kokeilis. Pilkkahintaan sitä tosiaan tavaraa saa esim. Kiinasta, et sen puoleen ehdottomasti kannattaa :) Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla on vaan hyviä kokemuksia, oon tilannu ainakin Ruotsista, Kiinasta ja Englannista eikä oo ollut mitään ongelmaa. :-) Rohkenen suositella. Kivaa viikonloppua!

   Poista