maanantai 25. marraskuuta 2013

Ostohyvitys.fi

Buzzadorin ominaisuudessa sain tilaisuuden tutustua Ostohyvitys.fi -palveluun. En ollut tähän aiemmin tutustunut, olin kuullut nimen mutta jotenkin aatellut sen olevan vaikeeta ja mitävaan, en ollut jaksanut perehtyä asiaan. Mutta kun pääsin mukaan Buzzador-kampanjaan niin innostuin tästä. Ja eihän tää ookaan vaikea ja monimutkainen palvelu ensinkään. Ja Ostohyvitys-palvelussa on mukana yli 300 verkkokauppaa, kyl maar täältä löytyy jokaiselle jotain. Hirveen käteväähän se on tilata vaikka joululahjat netistä, välttää siinä samalla kätevästi ruuhkat kaupoissa. 
Ostoksille verkkokauppoihin pitää vaan siirtyä Ostohyvitys.fi -sivuston kautta ja tehdä sen jälkeen normaalisti ostokset. Ostohyvitystä saat tilillesi joko tietyn prosentin verran ostoksesi summasta tai jonkin kiinteän summan. 

Jos haluat mukaan keräämään bonuksia, sen teet kätevästi mun kampanjasivun kautta.

Buzzadorista vielä sen verran että kyseessä on sivusto, jonka kautta voi ilmaiseksi ilmoittautua erilaisiin kampanjoihin testaamaan tuotteita. Kampanjat määrittyvät sen mukaan mitä tietoja oot itestäsi ilmoittanut. Buzzadoriksi voit ilmoittautua heidän nettisivujen kautta tai sit mun kautta, tällöin saisin samalla lisäpisteitä uuden jäsenen mukaan tuomisesta. Jos innostuit niin ilmoita, laitan sähköpostiis kutsun.

Onkos tää Ostohyvitys.fi teille kaikille jo ennestään tuttu palvelu?

4 kommenttia:

 1. Mulla olis sama postaus edessä, mutta laiskuus iskee... pitää vähän tsempata ja mennä itsekin ostoksille ostohyvityksen kautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, joo. Mullakin kesti tää vaikka kuinka kauan... :-) Harmi, ehdin just tilaan ennen kirjoja Adlibrikseltä, ny jää hyvitykset saamati...

   Poista
 2. Nimen olen monesti nähnyt, mutta en ole sivuilla käynyt. Pitäsköhän käydä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siitä varmaan haittaakaan oo? En tiä millä aikataululla tilittävät sit noita hyvityksiä, meneeköhän kauankin? Mene ja tiedä...

   Poista