sunnuntai 17. marraskuuta 2013

10 kuvaa kesään - marraskuu

Kuukausi on taas mennyt ja on kuukauden kuvan aika liittyen 10 kuvaa kesään -haasteeseen. Tänään paistoi aamulla ihanasti aurinko vaikka kävikin melkoinen puhuri. Puut humisi oikeen kunnolla, nyt tuuli on tyyntynyt tavalliseksi syystuuleksi.  Ei mennyt sähköt tällä kertaa, muutaman kerran aamupäivällä pätkäs ja tuli samantien takaisin. 
Eipä oo dramaattista muutosta viime kuuhun tapahtunut, saas nähdä onko joulukuunkin kuva vielä vihreäsävyinen.
Mun puolesta sais olla tällasta keliä helmikuuhun asti ja sit voiskin alkaa lämpiään. En kaipaa lunta (tietää liukkautta) enkä pakkasta (tietää polttopuiden lisääntyvää kulutusta).  Nyt on just mulle sopivaa talvikeliä. 

Kävin tänään metsässä samoilemassa, siellä on niin rauhoittavaa kulkea ku puut humisee ja on niin ihanan rauhallista.

Mukavaa alkavaa viikkoa! 

10 kommenttia:

 1. Voi, kun siellä on vihreää! Meillä täällä lunta jo aikalailla, liukasta kyllä on! Minäkin pidän metsän rauhasta... lepoisaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on kyl syksyiset kelit edelleen. Toivottavasti jatkuu näin. :) Kivaa illanjatkoa!

   Poista
 2. Kerrankin joku samaa mieltä näistä keleistä! Pimeys välillä vähän mättää, mutta mä kestän sen kuin nainen! Lunta en kaipaa yhtään (paitsi kaikkien lasten pihoille sais tulla pari kuutioita, en mä liian itsekäs halua olla...) ja usko vaan, ei sitä tänä talvena tulekaan - mä varmistin sen kun ostin hyvissä ajoin tuonne eteisen nurkkaan norkoilemaan parit talvisaappaat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, lapsille lumi on tärkeetä. Itestäkin mukulana lumessa peuhaaminen oli kivaa, nykyään ei. :) Jaa ostit vai? No ei sitä sitten tuu, se on selvä... ;)

   Poista
 3. No eipä tosiaan paljon eroja ole. Paitsi että punanen mökki häippässyt maisemista :)

  Metsässä on kivaa, mutta tänään mua ei olis sinne saanut, kun tuntu, että kaupungillakin sai väistellä lenteleviä oksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, huomasin saman ku olin jo julkaissut et en sit viitiny kattoo viime kuun kuvaa ei mitä siinä oli mukana... Liiteri jäi pois kuvasta! :D Koitan löytää sen ens kuussa taas mukaan kuvaan...

   Täällä ku ei mitään kunnon myrskyä ollutkaan niin lähdin mettään käveleen. Kiva samoilu!

   Poista
 4. Hyi teitä!!! Täytyyhän nyt hiihtämään päästä! :) Odotan valkoista joulua! <3 Meillä kaatui koko roskiskaappi, muutamia levyjä ja vaneria meni pitkin peltoa ja ainakin yksi lyhty (korkea) kaatui. Aika vähällä siis selvittiin myrskystä. Mukavaa alkavaa viikkoa! Taiohan punanen mökki takas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huh onneks sentään suht vähällä selvisitte. Hiihtään? En varmaan ees osaisi hiihtää enää... :D Punainen mökki on joulukuussa mukana!

   Poista
 5. En kyllä muista millon marraskuussa olis ruoho pihalla näkynyt!!
  Mutta en valita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään valita, hienoohan tää on. :) Ukko ajoi ruohoa lauantaina...! No hää osti uuden (tai siis meille uuden) ajoleikkurin ja pitihän sitä päästä kokeileen heti. Harvemmin on marraskuussa ruohonleikkurilla ajeltu. :D

   Poista