maanantai 8. huhtikuuta 2013

Ostin kun halvalla sain...

Pikaisesti tulin kertoileen kun löysin ihania kuppeja tasseineen hintaan 90 senttiä/setti. Löytyi Löytötavaratalosta Nokialta, ostin kaikki pois mitä löysin. Olisin enemmänkin ostanut mutta kun ei ollut...Nää myytiin soppakulhoina mutta melko pienet sopat näistä saa syödäkseen, menevät paremmin jälkiruokamaljoina. 
Huutiksesta huusin mummolaan yhdistelmävaunut, niin ei tarvi nuorten aina roudata omia vaunujaan kun tulevat viikonloppukylään. Halvalla irtosivat nämäkin, 42 euroo maksoin. :)
Malli ei oo ihan viimeisintä huutoo, mutta ei se täällä maalla ole niin nugaata. ;) Pääasia että päästään pojan kanssa kävelylle. Kun en ton äitensä käyttämän kantorepun kanssa oo ihan sinut, en varmaan poitsua saisi siihen ees kyytiin...

Täällä ollaan käyty vierailulla ihan ulkomaita myöden, komiaa! Itekin käyn paljon ulkomaisissa blogeissa. Englantia ymmärtää ihan sujuvasti, ruotsista just jotain mutta saksasta en kyl ymmärrä mitään. Mutta kuvat on hienot ja ne katon sujuvasti, ne on samat kaikilla kielillä. :) Käykste ulkomaan elävien blogeissa? Hyviä lemppariblogeja sieltä?

Semmosta tänään. Aurinkoa loppuviikkonne!

21 kommenttia:

 1. Ihanat kipposet! Kurkkaapa mun listastani Flea Chic, mukava blogi jossa aika usein ennen/jälkeen kuvia milloin mistäkin. Ne on mun herkkua :)

  VastaaPoista
 2. Kyllähän silloin on pakko ostaa, kun halvalla saa:) Hyvät mummola vaunut olet kyllä löytänyt. Ne on tarpeelliset mummolassa kyllä. Minun äidillä oli kanssa varavaunut ettei tarvinut omia tuoda mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kätevä idea. En olis ees tajunnu ellei siskoni olis antanu vinkkiä... Vähän höperö mummu...! :)

   Poista
 3. Oi, miten ihanat kupit! Hyvä ostos ja halpaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kerrankin oikeaan aikaan oikeassa paikassa. :)

   Poista
 4. Meilläkin kuuluu usein ostin kun halvalla sain :) Todella edullisen löydön teit :) Käyn muutamassa blogissa, jossa en niin kauheasti tekstiä ymmärrä, mutta kuvat on upeita. Tässä yksi http://savittjagvetblogg.blogspot.de/

  VastaaPoista
 5. Kivat kipot! Luen/katselen usein ulkomaitten blogeja, ulkomailla asuvien suomalaisten varsinkin, mutta myös kielimuurin takaa. Käytän Chrome-selainta joka kääntää suoraan (vähän kökösti kyllä). Blogissani on paljon linkkejä ei maiden suomalaisiin blogeihin,
  Arkea, juhlaa ja unelmia

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkistä, tulenpa vierailulle blogiisi... :)

  VastaaPoista
 7. Täytyy sanoo, että en kyl juurika käy vasenkätisisä blogeisa.. (siis ulkomaankielisisä :P) Mää ko tykkään lukee myös ne tekstit ja jossen ymmärrä niitä ni ei niistä sit oo mittään iloo..
  Mut komiat kupit oot löytäny! Ja vaunutki tulee varmasti tarpeeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa... ;) Kyl maar kauniita kuvia on kiva katella vaikkei ymmärräkään mitä sanotaan.

   Poista
  2. No joo.. ois kai se niinki.. Meinaa vaan näitä suamalaisiiki olla niin paljo mitä on "pakko" lukee, etten mää sit ennää mittään muuta kerkeiskä ko istuu koneella.. :D

   Poista
 8. Huippulöydöt!! Sä sitten osut :) noihin! Mikä vainu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kerrankin osuin paikalle oikeaan aikaan... :) hitsi ku niitä ei ollu enempää... Ei lähdetty sit niiden takia ajeleen Lielahteen tai Kuljuun...

   Poista
 9. Oi mitä löytöjä:) blogissani on sinulle ylläri! http://countryannieliving.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Ohhoh mikä löytö nuo kulhot! Kesällä mansikoita ja jäätelöä niihin ja johan kelpaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo vain maistuu jäätelö hyvältä noista kulhoista. :)

   Poista
 11. Voi kuinka upeat nuo kulhot, aivan ihanat, huippulöytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olivat juu huippulöytö tosiaan. :-) Onneks olin just sinä päivänä siellä et sain vielä muutaman kipon. Olis ehkä pitäny osua paikalle edellisellä viikolla... ;-)

   Poista