torstai 25. huhtikuuta 2013

Hyvä työ ja kevään merkkejä

Tänään tehtiin teinin kanssa päivän hyvä työ ja kerättiin meidän kulman yksityistien aurakepit pois. Positiivisesti ollaan sitä mieltä ettei enää lunta tuu niin paljoo että aurakeppejä tarvittais... Ajoin autoo ja teini roikkui takaikkunasta ja nyppi kepit pois ja tunki kyytiin takaluukkuun. Mies ku on iltavuorossa nii ei päässy hätiin meitin erikoiseen keräyssysteemiin. Yleensä traktorin kans niitä miekkosen kans yhdessä kerätään, mut ny ei jaksanu odottaa enää hetkeekään. Kepit sai kyytiä. Muutama sitkee kepakko vielä piti pintansa ja jäi paikoilleen. Jäässä mokomat!
Koitettiin löytää jotain kevään merkkejä, mutta kovin värittömältä viä näyttää täälläpäin. Mutta haa! Keppienkeruureissulla osui silmään leskenlehti. En oo ennen huomannut viä tänä keväänä.
 Tästäkö pitäisi jotain kukkia nousta...? Kovin aneemiselta näyttää... Ei oo ku muutama puutarhatonttu, kaksi niistä liikkuvaa mallia...  Ja missäköhän ton sademittarin putkilo-osakin lienee...?
Sammakkoperspektiivistä katottuna, kyllä siellä jotain väriläiskiä on!
Meidän tonttia kiertää oja, josta kesällä saa just ja just pumpattua kasteluvettä kukille. Nyt siinä on melko paljon vettä. Harmi ku en älynny ottaa kuvaa sillon ku sateet oli, oli meinaan melkonen Mississippi! Kauhee vahtiminen ku mukulat oli pieniä etteivät änge ojalle. Vaan eipä tyttölapsia tuo niin vetänytkään puoleensa. Pikkukaveri ku kasvaa nii taas pitää keväällä kasvattaa silmät selkäänkin.
Tällaisen kruunun huusin Huutiksesta, oon ihan heikkona kruunuihin. Niissä on jotain niin vastustamatonta. Toi kasvi ny ei oo ehkä paras mahdollinen, mutta lätkäsin sen ensi hätään kruunun täytteeksi. 
  Huomenna on kuulkas jo perjantai! Ihanaa. Ja lauantaina Milavida!! Super-ihanaa. Komiaa keliäkin on lauantaille luvattu. Ketä kaikkia on lähdössä mukaan?

Nyt kutsuu sauna. Pysykää kuulolla, luvassa kivaa äitienpäivään liittyvää jutskaa huomenissa... ;)
 

11 kommenttia:

 1. Ihania kevättunnelmia! Kyllä se sieltä oikeasti tulee :) Ja tuo kruunu! Itsekin olen ihan heikkoina kruunuihin!! Piakkoin näet sen mun blogistakin ;)Innolla odotan äitienpäiväjutskia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kai se kevät sieltä tulee. Kruunut on siis n i i n ihania! :) Jaahas, pitääpä käydä visiitillä blogissas.

   Poista
 2. Kaunis kruunu, tykkään! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On on. :) Samoin mukavaa viikonloppua!

   Poista
 3. Kevät on kaunista aikaa ja krookuksen nuput varma keväänmerkki :)

  VastaaPoista
 4. Kyllähän sieltä kukkapenkistä jotain vihreetäkin näytti löytyvät ja melkein jo kukkia:) On se niin hienoo, kun kevät tulee ja pääsee pihatouhuihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja nyt kun tuli sadepäivä niin varmaan alkaa kasvun aika. Vihreetä pukkaa kukkapenkkiin... Kyllä kevättä on odotettukin, talvi on tuntunu niiiiin pitkältä...

   Poista
 5. Meilläpäin noiden aurauskeppien poistosta huolehtii nuoriso tai ohiajavat autot ja ikävä kyllä usein jo heti, kun ne on alkutalvesta laitettu paikoilleen.
  Kukkapenkissä näyttää aikalailla samanlaiselta kuin minulla.

  Harmittaa vietävästi, kun en pääse Milavidaan, mutta onnekseni Virpin järkkäämä Friends Forever -sisustusreissu Ruotsiin ja Tanskaan on jo kolmen viikon päästä:) Sitä odotellessa, sinulle ihania löytöjä Milavidassa!

  VastaaPoista
 6. Höh, nuoriso sietäisi potkun persuuksille. Kauhee vaiva noiden keppien laittamisestakin on! Oih, sää pääset Friends Forever-reissuun!! Oot onnekas. Tee hyviä löytöjä, esittele sit blogissas mitä jäi näppeihin. :)

  VastaaPoista
 7. Ihana kruunu! Kivasti sulla jo kukkapenkisä näkkyy väriä! :)
  Käyhän kurkkaamasa mun blogisa, siä on arvonta menosa. :)

  VastaaPoista