tiistai 21. huhtikuuta 2015

10 kuvaa kesään - huhtikuu

Hiphei, huhtikuun kuva jo menossa! Kesä on vain kahden kuvan päässä. Ihanaa!
Lumet ovat sulaneet tästäkin kohdasta, ja edellisen myrskyn tuomat oksat on saatu kerättyä nurmikolta. Uusi myrsky jo kolkuttelee ovella kuulemma torstaina...

Tässä vertailun vuoksi maaliskuun kuva jossa lunta vielä näkyvissä:

Täällä on meneillään puunkaadot. Viisi isoa puuta saavat lähtöpassit tältä tontilta, kasvavat ihan liian lähellä taloa. Tai no, yksi kuusi ja koivu ovat vielä pystyssä mutta eiköhän nekin huomenna ole kumossa. Kun tulee tosiaan se myrskykin niin olisi hyvä saada ne kaadetuksi ennen, sinä päivänä ei ainakaan kaadella yhtään mitään. Aika järkky homma näistä vielä on ennen kuin klappeina liiterissä ovat mutta onpahan sitten pariksi talveksi ainakin puita, ei tarvi taas ensi keväänä klapihommissa olla.

TIMBER!!
Sivutuotteena saatiin kerättyä pakkaseen mahlaa. 
Elämän eliksiiriä se kuulemma on, elimistö kiittää ja sillee. Ei se kyllä maistu oikein millekään, melkein on kuin vettä joisi.  
 
Tällaisen söpöläisen pelastin viikonloppuna kissan kynsistä, oli raukka häntänsä menettänyt ja saanut raapaleen kylkeensä mutta jäi henkiin. 
Oli hiukan viileä ilma niin nappasin sen hanskaani lämmittelemään. Lisko käpertyi kerälle heti kun pääsi suojaan, pidin toista kättä kuppina päällä ettei tuuli päässyt puhaltamaan. Ristin sen Väinöksi. Aikansa lämmiteltyään kaveri vetreytyi sen verran että pääsi liikkumaan vikkelämmin ja pujahti piiloon. Suloinen!
 
Muistutuksena: arvontaan ehtii vielä osallistumaan, tästä.

Aurinkoisia päiviä!

18 kommenttia:

 1. Kuvista huomaa kyllä, että kevät edistyy;)
  Väinö on oikeastaan aika suloinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kuvahaaste on kiva kun voi seurata vuodenaikojen vaihtumiset. :) Voi Väinö oli niin söpö! ♥

   Poista
 2. Ihanaa, kohta on kesä :)
  Nyt saadaan jo maistiaisia!

  VastaaPoista
 3. En nyt sitten tiedä tosta suloisesta... Kääk. Mutta ihanaa kun kevät edistyy vihdoin. Niitä myrskyjä en kyllä kaipais yhtään. Niistä ei mahda olla kellekään mitään hyötyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täh? Kato ny sitä, söpö kun mikä. ♥ Myrskyt on syvältä. :(

   Poista
 4. Voihan raasun raukka, häntänsä menettänyt. Onneksi kerkisit pelastamaan.
  Voi kauhiaa, kun mietinkin puuhommien aloitusta. Meillä se vielä edessä niinkuin moni muukin juttu. Tällähetkellä kuopsutan kukkapenkkiä ja yritän sen saada tyhjäksi jotta saan istuttaa uusia oman näköisiä kukkasia siihen.

  Oli kyllä rumat myrskyt ja heitti oksia meilläkin pitkin pihaa. Se on hyvä kaataa talon läheltä puita jotka voivat tehdä talolle pahaa jälkeä myrskyjen yhteydessä. Meilläkin tönöttää kaksi jumalattoman kokoista vanhaa koivua makkarin päädyssä ja mietin, että ne kun rämähtää alas niin rämähtää kyllä kattokin. Eli meilläkin pitäisi vähän vielä siivota pihaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ihan liian isoksi noi olikin päässeet, olisi pitänyt kaataa ne vuosia sitten. No hyvä kun nyt tuli kaadettua etteivät tosiaan kaadu talon päälle.

   Poista
 5. Kevät <3
  Täällä on lunta vielä niin paljon, että hiihtämäänkin pääsee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai??! Kauhistus sentään, lunta vielä jossain??! Uuh!

   Poista
 6. Huomenta :) Nuo kuvat on kyllä kivoja, niistä näkee sen muutoksen mitä ei huomaa kaiken keskellä koko ajan eläen. Me ollaan tänään lähdössä tyttöjen kanssa Suonenjoelle jossa on herätty tänään aivan lumiseen maisemaan, HMPH ja harmitus..toivottavasti on sulaneet pois ennenkun siellä ollaan.. tulee muuten masennus :D No pääasia kait on että pääsee näkemään tyttären ja jos vaikka muutama uusi sisustusliikekkin pitäs koluta, piiiitkästä aikaa <3 Mukavaa torstaita!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä enää haluaisi nähdä lunta... :( Toivottavasti teit löytöjä sisutusliikkeistä. :)

   Poista
 7. Mä en oikein ikinä oo tohon mahla-hommaan innostunut vaikka muuten kaikki luomu- ja terveyshörhöily on mun juttua! Ehkä tulisi käytettyä jos sitä omalta pihalta sais.
  Söpö Väinö, missähän Väinö Väinö nyt on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään oo ennen kokeillut... Voi pikku-Väinöä, toivottavasti ei vallan jäätynyt kun tuolloin oli tosi kylmä päivä.

   Poista
 8. Helin blgoista tulin tänne vierailulle. Ehdinköhän vielä osalllistua arvontaan...

  VastaaPoista