perjantai 20. maaliskuuta 2015

Ilahduta bloggaajakaveria-haaste


Sain Ilahduta bloggaajaa-haasteen Sydämellä tehtyä -blogin Katjalta, kiitos tästä. ❤️ Tää ihana haaste on lähtenyt alunperin liikkeelle Tipulassa -blogista.
Säännöt ovat yksinkertaiset:
- Kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän).
- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle parhaimmalla tuntuvalla tavalla!  Esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä! Jokainen tapa on varmasti yhtä mieluinen :)
- Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia. 
Haluan haastaa mukaan seuraavat ihanaiset blogit:
 
Jos otatte haasteen vastaan, laittakaahan sähköpostitse yhteystietonne: valkoisenlumoissa@hotmail.fi.
 Blogi löytyy nyt myös Instagrammista nimellä @valkoisen_lumoissa. Oon aloitteleva instailija, ei siellä kauheen montaa kuvaa ole mutta pikkuhiljaa koitan saada sinne enemmän kuvia räpsittyä.

Lähestyvien synttäreiden johdosta työkaveri oli tehnyt mulle ihanan Late Lampaan. Koska jotain valkoista sen kuulemma piti olla... Tää on suloinen!! ❤️

Late osaa myös ottaa rennosti...
 Kiitos!!! Ja kiitos ihanat kollegat lahjakortista! ❤️
Kivaa viikonloppua kaikille. 

16 kommenttia:

 1. Voi Mervi, mikä ihana yllätys täällä odottikaan!! ♥️ Olen todella otettu ja iloinen, että haluat muistaa juuri minua! Kiitos tuhannesti, olet ihana!

  Otan haasteen ilomielin vastaan! ♥️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että otit haasteen vastaan, halusin muistaa sua kun sulla on niin kaunis blogi jota aina seurailen. ♥ Laitan jotain postissa tulemaan. :)

   Poista
 2. Voi, miten ihana. Onnea syntymäpäivällesi!

  VastaaPoista
 3. Tuo haaste on vaan niin kaunis ajatus minusta.. ♥ Ihana lammas ja onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä ihana tää haaste, mielelläni lähdin mukaan ja annan hyvän kiertää eteenpäin. ♥ Lammas on suloisuuden huippu. Kiitos onnitteluista! :)

   Poista
 4. Oi että mikä lammas suloisuus. Haaste on kyllä kiva ja ihanaa nähdä miten hengittää ja kiertää. :)

  Onnea synttäreinä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lammas = ♥ Saas nähdä juu mihin haaste vielä ennättääkään, kuinka moni bloggaaja saa ilahtua. :) Kiitos onnitteluista! :)

   Poista
 5. Voi ei, mikä ihana röhnöttelijä!

  VastaaPoista
 6. Ja kiitos vielä suoraan tähänkin postaukseen! Olen otettu <3 !!! Ja tottakai otan ilolla ja kiitollisena haasteen ilomielin vastaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itellesi, blogiasi on ihana seurata. ♥ Kiva että lähdit mukaan, koitan saada ensi viikon aikana jotain kivaa postiin. :)

   Poista
 7. <3

  toi on niin hieno livenäkin :))) tekisköhän mullekkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ihana! ♥ Jaa-a, en osaa sanoa tekiskö. :)

   Poista