perjantai 2. tammikuuta 2015

Vanish-tuotteet Buzzadorin testauksessa

Pääsin Buzzadorin ominaisuudessa kokeilemaan Vanish-tuotteita. Vanish on Suomen ostetuin tahranpoistoaine. Tuotteen sisältämät ainesosat poistavat tahroja kaikissa pesulämpötiloissa. Aktiivinen  happi on yksi Vanishin vaikuttavista ainesosista. Hienoa on että kaikki Vanish-tuotteet ovat Joutsenmerkittyjä. Lähes kaikki tuotteet ovat sekä hajusteettomia että Allergia- ja Astmaliiton suosittelemia.
Mukana tuli testauskangas, johon kokeilin erilaisia tahroja. Nakkasin kankaaseen punaviiniä, granaattiomenaa, ketsuppia ja salaatinkastiketta. 
Punaviiniin kokeilin Vanish-Power geeliä. Hieroin ainetta tahraan ja annoin vaikuttaa n. 5 minuuttia. Sitten nakkasin kankaan koneeseen ja lisäsin hiukan Vanish Extra Hygiene-jauhetta pesuainelokeroon. Ja ohjelman loputtua tarkistelemaan tulosta... Ei jälkeäkään!!
Hmmm... Vakuuttavaa. Halusin kuitenkin kokeilla lisää tahroja toisenlaiseen kankaaseen. Hieroin uusia tahroja vanhaan moneen kertaan pestyyn puuvillakankaaseen. Tässä testissä oli mukana glögiä, soijakastiketta, mustikkahilloa ja nokea.
Mustikkahillo tuntui sen verran rajulta tahralta että tähän laitoin jälleen Vanish Power geeliä ja annoin vaikuttaa varmaan ainakin 10 minuuttia (unohtui pöydälle kun lähdin tekeen jotain muuta...). Ja eiku taas riepu koneeseen kera Vanish Oxi Action jauheen. Tuloksena oli että puolet tahroista lähti tosi hyvin mutta mustikasta ja noesta jäi edelleen läntti.

 Kohtasiko Vanish voittajansa? Olisi tietty voinut kokeilla vielä pestä uudelleen mut kokeilin nyt vaan kertaalleen.

Vielä yksi testaus tuli kokeiltua kun pikkumies söi valkoisen pöytäliinan ääressä suklaakakkua...
Nakkasin pyykit koneeseen ja mukaan pesuainelokeroon Vanish Crystal Whitea. Ja ta-daa!
Puhdasta tuli että pätkähti!

Kaiken kaikkiaan oon tyytyväinen Vanishiin, tuote on erittäin hyvä tahranpoistoaine.  

#puhtaaksivanishilla #vanish #buzzador

Mikäli sinäkin haluaisit Buzzadoriksi testailemaan tuotteita, lue ohjeet alta:

Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen.
Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt.
Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua.
Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi (minun käyttäjänimi on Moonuska):

Voit myös lähettää sähköpostiviestin:  Finland Moonuska  osoitteeseen register@buzzador.com tai lähettämällä tekstiviestin:  Buzzador Moonuska  numeroon +4560991000 saadaksesi kirjautumistiedot välittömästi. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla pääset viimeistelemään käyttäjäprofiilisi, jolloin pystymme valikoimaan sinulle sopivia kampanjoita.
Jos haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminnen tarkoittaa, voit lukea lisää täältä:

4 kommenttia:

 1. Oi wau mitä tahratestejä olet tehnyt. Sain ilokseni minäkin nuo Vanishit ja ovat hitsin hyviä Tulipa tarpeeseen kun kurainen koira oli plötsäyttänyt valkoiselle sohvalle. :)

  Iloista viikonloppua Mervi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanishit pelastaa! Tänään oon pessyt valkoisia sohvanpäällisiä joista löytyi myös suklaatahroja...

   Kivaa viikonlopun jatkoa Tiia. 💗

   Poista
 2. No kylläpäs olikin vanissi! Joka äitylin salainen ase likaa vastaan!

  VastaaPoista