sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Lempparipaikka Hamacamundo + lukijatarjous

Blogiyhteistyön myötä pääsin testaamaan Hamacamundo-riipputuolia. Ja täytyy sanoa et tästä on tullut mun lempparipaikka kotona. Tässä on ny kuulkaas totaalinen rakastuminen kyseessä.
Riipputuolissa on siis n i i n ihana kölliä, verkko on sen verran syvä et tähän mahtuu aikuinenkin hyvin kokonaan mukaan. Riipputuolista saa mukavasti tukea sekä niskalle että jaloille.
 Riipputuolit on punottu ns. viitelöintitekniikalla, tästä johtuen tuoli on joustava ja mukautuu kivan tasaisesti istujan painon mukaan. Hamacamundo-riipputuolit punotaan käsin Nicaraguassa Wilfredo Suazen perheyrityksessä.  Wilfredon verstas työllistää myös lähiseudun pienviljelijöitä perheineen, nämä lisätulot ovat heille erittäin tärkeitä. Riippumatot ja -tuolit ovat myös Nicaraguan kansantaloudelle todella tärkeä vientituote.
Riipputuolissa on mukava lueskella ja katella telkkaria.

Tämmönen kippura-asento on mulle mieluisin.
Mies toteaa aina että "ai oot taas siinä sipulipussissa". Hih, juu tää "sipulipussi" on ihan ykköspaikka hengailla. Meillä ku on melko matalat huoneet niin vähän kyl ekaks jännäsin et putoonko maahan asti ku meen tuoliin. Ei sentään venynyt niin paljoa, huh. Tässä vois vaikka ottaa nokoset, on sen verran mukavanoloinen paikka, ihan kuin olis jossain pesässä.

Riipputuoleihin voi tutustua Hamacamundon sivuilla. Ja sitten mukava juttu teille rakkaat lukijat: mikäli innostuit riipputuoleista, maahantuoja Mikko Laitamo lupasi blogini lukijoille riipputuolin postitettuna hintaan 85 € (riipputuolin normaalihinta 90 € + rahti 12 €) joten säästöä tulee mukavat 17 euroa. Tarjoushinta sisältää riipputuolin, kiinnitystarvikkeet sekä Matkahuollon rahdin. Tarjous on voimassa 28.9.2014 asti.

Tilauksen voit tehdä suoraan Mikon sähköpostiin mikko.laitamo@pp.armas.fi. Ilmoita viestissäsi olevasi Valkoisen lumoissa-blogin lukija. Laita viestiisi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja haluamasi riipputuolin väri. Huom! Oikeasti saatavilla oleva värivalikoima ei ole välttämättä se mitä nettisivulla näkyy. Kannattaa kysellä Mikolta mitä värejä on saatavilla lyhyellä tähtäimellä.

Suurkiitos Mikolle ihanasta riipputuolista!

* Postaus toteutettu yhteistyössä Hamacamundon kanssa. *

8 kommenttia:

 1. Voi, ihana! Voisi olla kiva saada tuollainen omaan tulevaan pesääni;)
  Kivaa loppuviikonloppua sinne sipulipussin sisälle;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On aivan ihana! :-) Tänään hiukan remppahommia tiedossa mut illalla pötköttelen taas sipulipussissani. ;-) Kivaa sunnuntaita!

   Poista
 2. Oi että, mä varmaan asuisin tuollaisessa sipulipussissa!! :D Tai voipi olla,että tyttö omisi sen :) Ihana on tosiaan ja sopii niin kauniisti teidän kotiin! Tänne tuollainen ei kyllä mahdu minnekään :/
  Kiva kun jaoit messukuvia;olihan siellä jotain ihanaa! Ja ai että nauroin noille teidän eksymisille :D Kuulosti niiiin tutuilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin melkein asun tossa sipulipussissa. On tossa nurkassa tosi kiva. :-) Hih, mää eksyn aina. Mulla ei oo lainkaan suuntavaistoo enkä paina reittejä mieleen. :-D Ai, kiva et oot kohtalotoveri.

   Poista
 3. Ihana sipulipussi! Todella, todella sievä!

  VastaaPoista
 4. Kivan näköinen sipulipussi ! Sopii sisustukseenkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tän voi pitää esillä sisälläkin, on niin kaunis! ❤

   Poista