lauantai 3. toukokuuta 2014

Tuulinen päivä


Tänään on tuullut niin et tukka lähtee! Koska en tarjentunut pihalla mitään tehdä niin päätin pestä ikkunat. Ei siis tullut lomapäivänä mitään muuta mieleen, höpö mikä höpö! Siis se on mulle inhokkihomma nro 1 mut onpahan sekin tehtynä. Pesin kaikki verhot myös, saivat kyl melkoista kyytiä tuulessa. Ei kyl mitään kauheen värikkäitä verhoja löydy tästä talosta...
Onneks helpotuksena sentään oli tämmönen kiva laite jonka mies osti. Tällä sujui ihan näpäkästi ikkunanpesu. Tosin silti tuhtasin niiden kans koko päivän... 
Siis tää karmee musta neste tuli tosiaan ikkunoista... Oli aika pestäkin... Kääk!

Huomenna vintageremmiläisten kans Tampereelle Vapriikin sisustustapahtumaan. Kivaa!! 
Onko ketään muita lähdössä sinne?

24 kommenttia:

 1. Inhokki hommat kun saa pois alta, niin sitten helpottaa. Kynttilöitä kun polttaa saa kivan mustat ikkunat, olen huomannut juuh;) Ihanat raikkaat verhot paikoilleen ja puhtaan tuoksu...kyllä taas kannatti:)) Mä en tykkää silittämisestä, vaikka tykkäänkin silitysjäljestä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyl on ihanaa ku sai tuonkin homman tehtyä. :-) Tuli raikas tuoksu ku toi verhot sisään. Niiden silittämisessäkin meni yli tunti. :'( En kans tykkää silittämisestä, inhokkihomma nro 2.

   Poista
 2. Tuollainen ikkunanapesin olisi kyllä kiva...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se näppärämpi ku lastan ja riepujen kans pelaaminen. :-)

   Poista
 3. Moi mullon kans tuo ikkunapesuri. Hyvä vehje! Ja sisustustapahtuma ois kyllä kiva. Jos asuis valmiiksi vaikkapa Tampereella.
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mainio vehje tuo pesin. :-) Tapahtuma oli kiva, kaipasin kyl enemmän myyjiä. :-)

   Poista
 4. Täällä kans ahkeroitu ikkunoiden parissa viime aikoina. Tuo ikkunapesuri on saanut hurjasti kehuja, pitäisi itsekkin testailla. Anopilta taisi löytyä myös tuo. Varmasti ikkunoiden pesu hurjasti mukavempaa tuon kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko pakottaa peseen ikkunat ku armottomasti paljastaa niiden likaisuuden... ;-) Ota anopilta liisinkiin tuo laite ja kokeile. :-)

   Poista
 5. Sama homma, en tykkää yhtään ikkunoiden pesusta.....:/ mut jos toi laite on tosiaan kätevä, niin täytyypä kokeilla, kaverilta tais löytyä joku vastaava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu paas kokeillen, on ihan hyvä laite. :-)

   Poista
 6. Minäkin kävin ostamassa tuon ikkunanpesuvempaimen. En ole ehtinyt vielä kokeilla sitä, mutta onpahan valmiina, kun ikkunanpesu-innostus iskee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl laite on hyvä olemassa valmiina, ei tiä koska inspiraatio valtaa... ;-)

   Poista
 7. Ihana tuulessa kuivatun tuoksu on voittamaton! Itse pesin eilen maton. Hieman kateellisena luin tuota ikkunanpesu-urakkaasi. Inhoan ikkunoiden pesua ja täällä todellakin pitäisi siihen urakkaan ryhtyä. Kovasti mieli vaan keksii ihan muita puuhia, viimeiseen saakka ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ikkunanpesu on ällöä. :-) Aina löytyy parempaa tekemistä... Matotkin tarttis pestä juu, onneks meillä ei oo montaa mattoa. :-)

   Poista
 8. Aivan ihana kuva tuo tuulessa hulmuavat kauniit verhot!!
  Arvaas vaan jäikö mun ikkunanpesu siihen partsin lasituksiin... :( Pitäis vielä kaikki muutkin ikkunat jaksaa pestä. Noh,näissä säissä ei paljon innosta. Täällä kun tulee räntää,rakeita ja vettä vuorotellen. Höh. Ehtiihän sitä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä ehtii. En oo itekään ennen näin aikaisin ikkunoita pessyt. Kesäkuussa yleensä, suurin piirtein juhannukseks... Nyt oli vaan ihan pakko kokeilla tuota laitetta. :)

   Poista
 9. Meillä ikkunanpesu odottaa vielä tekijäänsä.. Kun jostain sais sen inspiksen aloittaa! Mut joo, ehtiihän sitä vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alku aina hankalaa... :-) Inspiraatiota odotellessa kyl se sieltä tulee.

   Poista
 10. Tuo ikkunapesuri (tai kuivainhan se oikeasti on...) on kyllä kätsy, ei vesi valu pitkin seiniä kun se "imuroituu" suoraan säiliöön, ja ei tule rantuja :) - paitsi jos liian kuivaa kohtaa koettaa imuroida.
  Tuuli kyllä kuivattaa hyvin - ja raikasta tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huomasin et jos painaa liian kovin niin tulee raitoja... Mut mainio laite tää on! :) Hienoa ku saa pyykit ulos, raikas tuoksu kaupan päälle.

   Poista
 11. Aivan mielettömän kaunis tuo kuva jossa verhot kuivuvat tuulessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siinä on kyl jotain söpöä. :-)

   Poista