maanantai 17. maaliskuuta 2014

Viikonloppua ja taulu-arvonnan voittaja

Tänä viikonloppuna on ollut menoa ja meininkiä. Perjantaina oltiin työporukalla Biitsillä. Jännä paikka, lämmintä piisas ja sai upottaa varpaat ihanan hienoon hiekkaan.
Meillä oli useita leikkimielisiä kilpailuja joukkueittain, lajeina oli mm. frisbee golfia, tandemhiihtoa, mölkkyä, limboa... Ja suurin osa kisoista käytiin nimenomaan tuolla hiekalla. Yllättävän raskasta koittaa juosta hiekassa mahdollisimman nopeeta noutamassa noita frisbeitä, huh! Mutta meitin joukkue voitti kuitenkin. Jes! 
Oli ihan kiva paikka kokea tämäkin. 
Lauantaina oltiin meitin vintageremmiläisten kans Raumalla kevätretkellä seikkailemassa. Kirppiksillä ja Vanhan Rauman puodeissa pyörittiin. Eipä mitään löytöjä jäänyt käsiin, oli vähän heikot antimet ny noilla kirppiksillä. Mut käytiin tietty Vähä-Tallbossa syömässä. Ruoka oli ihanaa, kuten tuolla aina. Ja kyl taas naurua piisas, huhhuh! Onneks nähdään viikon päästä uudelleen ku on normitapaaminen.

Tänään oonkin sit vaan ollu tekemättä mitään. No maalasin mää yhden tarjottimen mut en sit oikeastaan muuta. Ihana vaan lötkötellä kahden päivän kiitämisen jälkeen, ah! 

Ootteko muuten huomanneet et bloggeri kettuilee taas oikein urakalla? En pystynyt liitymään lukijaksi ku löysin uusia kivoja blogeja. Aikani manasin tätä ja sit kokeilin niin et ku tuli tää läppä mis blogger ilmoitti ettei pysty käsitteleen pyyntöä, niin klikkasin tosta alta "Lisää vaihtoehtoja".
   Ja siitä aukeavasta läpästä sit "Lue".
Johan onnistui lukijaksi liittyminen. Emmää tiä mitä tää bloggeri taas mahtaa sekoilla. Toiset ei pysty linkittään arvontoja blogiinsa, julkaistuja juttuja häviää, osa kuvista ei näy sun muuta omituista...

No mutta kuulkaas, random.org on taas puhunut! Taulut saa itelleen...


Onnea voittajalle!

Ja katotaan huomenna sit Marilou-arvonnan voittajaa, kukas ne saakaan itelleen...

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!

18 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle!
  Minulla usein, kun avaan blogin, menee kaikkalle muualle kuin sinne minne haluaisin, Tänään sentään pääsin suoraan tänne missä lukijat ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, tommosta ei oo mulle käynyt. Uusia ominaisuuksia paljastuu aina vaan...;-)

   Poista
 2. Meillä toinen neitokaisista yritti liitttyä lukijaksi mun blogiini, ja kuinka ollakaan bloggeri liitty mut lukijaksi omaan blogiini. Ja oli muuten tekemistä et onnistuin poistamaan itseni siitä.

  VastaaPoista
 3. Vautsi mikä biitsi. Ei hullumpi idea meille suomalaisille :). Bloggeri temppuilee täälläkin. Hitailee ja lähettelee error-viestejä kun yrittää kirjoittaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Biitsillä oli kivaa. :-) Oikeaa biitsiä odotellessa... Ja lisää uusia puolia bloggerista...

   Poista
 4. Aloin kaipaamaan kesää, ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin niin kaipaan kesää ja lämpöä!! ♥

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Juu niin on. Seinäkiipeilyä olis kans kiva kokeilla, sekin onnistuis tuolla. :-)

   Poista
 6. Mä en usein onnistu kommentoimaan kun yritän, teksti jää jumiin aina samaan kohtaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, tommostakaan ei oo mulle tullu eteen. Bloggerilta onnistuu näköjään kaikki... ;-)

   Poista
 7. Voi jeeeeeeee!!!! (Anteeksi jos meni korvat lukkoon :D ) Kun vihdoinkin (ekaa kertaa) jossain voitan,niin voitan sitten just sen arvonnan, mitä olen eniten hingunnut ikuna!! Aivan superia!!! Kiitos siis Mervi tästä ihanasta voitosta :) Me so happy :)

  Ihanan kuuloinen ja näköinen toi Biitsi! Tekispä hyvää päästä nyt tuollaiseen paikkaan,kun puski tuota luntakin taas ihan liikaa :/ Hyvä kun vinkkasit tuon bloggerin ongelman selättämisen! Olen nimittäin itse törmännyt tässä samaan jo useita kertoja. Kokeilenpa siis tuota niksiä!
  Nyt jäänkin katseellani kiertämään kotia ja mallailemaan mihin nuo kaunokaiset taulut sijoitan :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Ollos hyvä. ♥ Toi niksi toimi ainakin mulla.

   Ilmoitatko osoitteen meilillä niin saan taulut postiin. :)

   Poista
 8. Ompas kivan näköinen tuo biitsi! :) Varmasti oli kivaa! Paljon onnea Nanetelle voitosta <3

  VastaaPoista
 9. Lohduttavaa kuulla, että olekaan ainoa, jolla on ongelmia kirjautumisen kanssa. Nyt se ei ole toiminut pöytäkoneella ollenkaan, mutta tabletillapa toimii!

  VastaaPoista
 10. Onpa kivan näkönen paikka'!! :)
  Ja mie en aina tiijä johtuuko tää meikäläisen "bloggertökkiminen" ihan omasta mokkulasta. Sen takia on jääny tää kommentoiminenkin hitusen vähälle ku en jaksa viikkoa oottaa sitä perhanan lataamista!! :)

  VastaaPoista