perjantai 12. heinäkuuta 2013

Kesällä töitä teki maalari... ♪♫

Huomenna viimeistä työpäivää viedään ja sit loma alkaa. Töissä ei kyl aina tiedä mihin hommaan sitä ajautuukaan. Meillä on juur rempatut uudet ihanat tilat ja siinä sitten mööpeleitä roudattiin ja mallattiin ja glup! Kävipäs niin että kaapin takana olikin joku uloke tms. joka veti juur maalattuun seinään kauheen palkeenkielen! OMG! Mitä tehdä? Soittaa remppamiehille et tuutteks korjaamaan? Ja millä aikataululla olisivat pääseetkään, sitä ei tiedä kukaan... Pomokin oli poissa ja tulossa ylihuomenna... Paniikki! Koska Herran pelko on viisauden alku, idea välähti: kotoo mukaan aamulla pakkelia, lasta, hiomakone sekä maalitela laatikoineen. Aamulla ekana hioin kleehan suoraks ja pakkelia perään. Parin tunnin odottelun jälkeen hionta ja maalaus pariin kertaan ja se oli sit siinä. Ei näy kilsan päähän se kauhee jälki sentään enää... Kyl asiasta sentään mainittiin pomollekin ja juttu oli ihan OK. Huh! :)

Lomasuunnitelmia ei mulla oo muuta ku ratsastusvaellus tyttären kans. Oih, siis niin odotan sitä! <3 Lopun aikaa menee varmaan katolla, tarkoitus olis ukkokullan kans vaihtaa vanha tiilikatto peltikattoon ja terassiakin pitäis ehostaa. Saas nähdä kuin meitin käy, toivottavasti ei paljastu mitään yllätyksiä katon alta vaan kaikki menis mukavasti...  

Ei oo tähän ny oikeen mitään kuvaa heittää, laitetaas vaikka kuvaa ihanasta ruususta joka kukkii tällä hetkellä. 
Tää on yhdeltä mökiltä napattu alku vuosia sitten, oli silloin ihan pikkuruinen alku. Pohjois-Savosta saakka roudattiin se takaluukussa, hyvin kesti matkan. Nyt meinaa vallata koko kukkapenkin, rehottaa niin mielettömästi. Ihana tuoksukin näissä ruusuissa on!

Kivaa perjantaita ja viikonloppua kaikille!

12 kommenttia:

 1. Voi uh huh, tekevälle sattuu ;) hienosti pelastit tilanteen :) Ihanaa lomaa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pakko oli jotain koittaa keksiä ennen ku pomo äkkää seinän... ;) Kiitos, loman tarpeessa tässä ollaankin.

   Poista
 2. IHANAA LOMAA!!! Muista välillä myös rentoutua! :)

  VastaaPoista
 3. Juu täytyy välillä pötkötellä keinussa lukemassa... :-)

  VastaaPoista
 4. Hyvää lomaa, jos ei sitten mene kokonaan työlomaksi, no, vaihtelua sekin arjen töihin on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, voi olla et melkoinen työleiri tää loma on mut koitetaa relata sentään välillä... Pääsee sit töihin lepään ku loma on ohi... ;-)

   Poista
 5. Meilläkin alako nyt loma, paitti taitaa melekeen mennä remppaamisen merkeissä...
  Mitä sitä remppamiehelle soittamaan, kun itekki saan tehtyä :)
  Ihanaa lomaa, naatitaan kesästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää lomaa! Tai työleiriä... ;-) Juu myö ei turhast makseta ja säästetään vielä firmankin rahoja!Koitetaas nauttia kesästä vaikka hommia piisaakin. :-)

   Poista
 6. Oikein ihananmukavanleppoisaa kesälomaa sulle kaiken kivan merkeissä, kuten ratsastusvaelluksen...
  Ihana ruusu ja hieno juttu kun noin hyvin lähti kasvuun:)

  VastaaPoista
 7. Kiitos, koitan välillä ottaa rennostikin. Tota vaellusta odotan, on niin ihanaa viilettää maastossa hevosella. Ruusu on kyl ihana, ja sitkeäkin vielä kun kesti Savosta Länsi-Suomeen kuolematta. :-)

  VastaaPoista
 8. Iiiiihana pöytä, vau!! Nyt mie tiedänkin kenen puoleen käännyt jos ja kun tarviin jotain sorvattua :D

  Oikein kivaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kysele täältä jos jotain tarviit (uups, lupailen vaan miehen puolesta muina maunoina...) Kiitos, koitan rentoutuakin hiukan. :-)

   Poista